Uutiset

Nettideittailu kasvussa: Parempi parisuhde kuin muualla tavanneilla!

03.12.2013 13:12

Suomen suurimmassa nettitreffipalvelussa Suomi24 Treffeissä seikkailee parhaillaan 150 000 seuraa kaipaavaa suomalaista. Nykytrendi on se, että pariskunnat tapaavat yhä enemmän netissä.

–Nyt on tullut ensimmäiset tutkimukset siitä, että netissä tavanneet parit ovat onnellisempia ja eroavat harvemmin, kuin muualla tavanneet. Tämä johtuu siitä, että netissä toiseen tutustuu perinpohjaisesti jo ennen kuin tapaa hänet. Profiilissa kun listaa kaikki ominaisuutensa, elintapansa ja toiveet kumppanistaan, väärät tyypit karsiutuvat heti pois, Suomi24 Treffien tuotepäällikkö Laura Avonius toteaa.

 

Rajaton tarjonta

Suomi24 Treffien aktiiviset käyttäjät ovat kasvaneet tämän vuoden aikana 50 prosenttia.

−Meidän palvelussamme joka kuukausi 2 500−3 000 ihmistä poistaa profiilinsa sen takia, että ovat tavanneet rakkauden siellä. Käyttäjiä on kaikista ikäryhmistä ja kaikenlaisista taustoista, eli mitään tyypillistä käyttäjää ei siinä mielessä ole, Laura sanoo.

 

Arttu halusi tyttöystävän maalta

Seiska haastatteli nettideittailun tiimoilta tuusniemeläistä Heidi Antikaista, 17, ja Enonkoskelta kotoisin olevaa Arttu Hirvosta, 18. Pariskunta tutustui viime kesänä Suomi24 Treffien kautta.

−Laitoin alkukesästä ilmoituksen, ja joskus heinäkuussa aloimme jutella Artun kanssa, Heidi muistelee.

Heidin mukaan deittipalvelun paras puoli on se, että ihmisiin on aluksi helpompi tutustua netissä, ja sitten vasta nähdä. Aluksi pariskunta jutteli kuukauden päivät Suomi24:n kautta ja siirtyi sitten Facebookiin.

−Elokuussa Arttu sai ajokortin ja tuli käymään. Sen jälkeen hän on käynyt täällä joka viikonloppu, Heidi nauraa.

 

Haaveissa perhe

Nuorenparin onneksi Arttu sai toissa viikolla töitä Tuusniemeltä ja muutti kokonaan Heidin luo.

−Asun vielä vanhempieni kanssa, mutta he muuttavat kahdeksi kuukaudeksi Espanjaan, niin jäämme tänne talonvahdeiksi, Heidi kertoo.

Pari haaveilee nuoresta iästään huolimatta tosissaan perheestä ja yhteisestä tulevaisuudesta.

−Onhan tässä käyty jo sormuskaupoilla! Kosinta tosin meni sillä lailla, että äitini kysyi Artulta, että koskas sinä meinaat kihlata Heidin. Äiti halusi järjestää meille kihlajaisjuhlat, mutta ihan hyvähän tämä näin on. Tykkään ihan kaikesta Artussa. Hän on mukava ja lempeä luonne. Hän pitää huolta, Heidi toteaa.

 

KUVA: PENTTI VÄNSKÄ

 

Haku päällä? Suomi24Treffeihin pääset täältä.

Teksti:Hanna Juntto
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!