fbq
Uutiset
25.11.2020 11:04
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Nelonen Media ja Instagram
Meiju Koskela
Nenäleikkaukseen menevä TIS-Meiju Koskela poseeraa alasti: rohkaisee ihmisiä elämään - katso muodokas kuva!
Uutiset
25.11.2020 11:04
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Nelonen Media ja Instagram

Temptation Island Suomi -ohjelman neljännellä ja viidennellä kaudella nähty Meiju Koskela rohkaisee ihmisiä elämään ja kohtaamaan pelkonsa. Meiju julkaisi pitkän kannustuskirjoituksen sosiaalisessa mediassa ja julkaisi samalla oman alastonkuvansa.

- Mitä tapahtuis, jos et välittäis ulkopuolisista? Mitä tapahtuis, jos kohtaisit pelkos ja eläisit just sellasta elämää kun haluaisit? Miltä sun elämä näyttäis? Meiju kyseli Instagram-tilillään.

Meijun mukaan monia meistä ohjaa pelko.

Lue myös: Temptation Island -Meiju Koskela menee plastiikkakirurgin veitsen alle: ”Äitini ei pidä tästä – isäni kanssa emme edes keskustele asiasta” - katso video!

- Mutta mikä siinä epäonnistumisessa on niin kamalaa? Itse oon oppinut mokailemalla eniten. Oli kyse sitten pikkujutuista, esim miten saan kahvitahrat pois valkoselta matolta. Tai isommista esimerkiksi miten selvitä liian hätäsesti syvennetyistä ihmissuhteista, Meiju kertoi.

- Muut ihmiset tuomitsee aina. Kökötit sä sitten sängyn laidalla alasti tai liian isossa toppatakissa kun pakkastakaan ei vielä ole, niin jollain on aina jotain sanottavaa, Meiju totesi.

Meijun julkaisemassa kuvassa hän istuskelee alasti sängyssä.

- Joten elä, tee ja opi. Tunne, rakasta ja koe. Sun elämän ei pitäis olla keltään pois mutta jos et ala elää niin se on sulta itseltäsi pois.

Lue myös: TIS-Meiju Koskela avautui somessa urakalla: "Eipä kiinnosta enää!" - karu tilitys!

Lue tästä koko Meijun kirjoitus.

Lue myös: Temptation Island Suomen Meiju Koskela luettelee kaikki kauneusoperaationsa ja varoittaa muita: "Tämä ei ole tervettä"

Meijun nenäoperaatio

Meiju Koskela on menossa plastiikkakirurgille muokkaamaan nenäänsä. 

Meijun plastiikkakirurgista operaatiota seurataan Seiskan uudessa Muokatusti Meiju -alkuperäissarjassa. Ensimmäisessä jaksossa Meiju pohti itsetuntoaan ja mitkä asiat häntä häiritsevät.

- Nenäni on häirinnyt minua aina. En välttämättä koe sitä rumana tai etten pysty elämään sen kanssa. On päiviä, kun näen itsestäni vanhemman ja vähemmän viehättävän version. Sitten on päiviä, kun pidän itseäni todella upeana, Meiju kertoi videolla.

Meijun perhe suhtautuu kauneusoperaatioihin kaksijakoisesti.

- Äitini ei ole kovin myönteinen näitä asioita kohtaan. Hän ei ymmärrä mitä teen. Loppupeleissä äitini on kuitenkin aina puolellani. Isäni kanssa näistä asioista ei keskustella. Minun on vaikea perustella hänelle asioita, koska katsomme maailmaa eri vinkkelistä.

Muokatusti Meiju: Temptation Island -Meiju Koskela menee plastiikkakirurgin veitsen alle

Lue myös: Temptation Island Suomen uhkea Meiju Koskela haaveilee kasvojenkohotuksesta: ”Nämä kaikki toimenpiteet minulle on tehty!”