fbq
Uutiset
31.07.2018 11:55
Teksti: Mariama Bah|Kuvat: Seiskan toimitus & nelonen
nelli matula
Nelli Matulan Instagram-kuva aiheutti järkytyksen julkkiksille: Boten Anna -megahitin merkitys ei olekaan se, mitä on luultu - ”Totuus selvisi mulle äsken!”
Uutiset
31.07.2018 11:55
Teksti: Mariama Bah|Kuvat: Seiskan toimitus & nelonen

2006 oli ruotsalaisen eurodance-dj:n Basshunterin vuosi. Harva on voinut välttyä kuulemasta kappaletta Boten Anna, joka nousi korkeille listasijoituksille useissa maissa ympäri maailmaa.

Jokainen on myös lähes poikkeuksetta tavannut henkilön, joka on luullut kappaleen sanoman käsittelevän Anna-nimistä venettä. Näin ei todellisuudessa ole, sillä hitti juontaa juurensa IRC-keskustelupalstalle ja kappalehan kertoo Anna nimisestä botista. 

Basshunter on avannut yksityiskohdat muun muassa Findancen haastattelussa. 

Muun muassa Rähinä Recordsin ensimmäinen naislaulaja Nelli Matula, 22, kuuluu siihen joukkoon, jolle Boten Annan taustat ovat selvinneet vasta äskettäin. 

Lue myös: Nelli Matulan tulikuuma poseeraus roskiksen päällä sai fanit kiihtymään: "Aika dirty" - katso kuva!

- Tää kuva on omistettu kaikille niille, jotka on eläny 22-vuotiaaks saakka siinä uskossa, et Boten Anna kertoo veneestä nimeltä Anna.

Hauskaa tilanteesta tekee sen, että Nellin kuvan alle on tulvinut kommentteja, joissa moni myöntää saaneensa tietää Boten Annan -kappaleen todellisesta merkityksestä vasta Tähdet, tähdet -kilpailijan kuvan myötä.

Aki Tykki, Kimmo Sainio, Anna Abreu ja Petri Nygård
Aki Tykki (vas.), Kimmo Sainio, Anna Abreu ja Petri Nygård kommentoivat Nellin Instagram-kuvaa.

Yksi heistä on Happoradio-laulaja Aki Tykki.

- Mistä se sitten kertoo?! Mies kommentoi. 

- Edes minä en ole selvittänyt tätä tärkeää faktaa, retrohenkisen HitMix-radiokanavan juontaja Kimmo Sainio kirjoittaa nauruhymiöllä höystettyänä.

Puolestaan suomiräpäri Petri Nygård tyytyi kommentoimaan useilla nauruhymiöillä. Näin ollen voisi kuvitella, että tieto ei ole ollut räppisankarille yllätyksenä. 

Myös Anna Abreu häkeltyi asiasta.

- Totaaaa.... onks ok jos totuus selvisi mulle äsken tän kuvatekstin myöt. Oon 28v, Abreu kirjoitti.

- Tää päivä merkkaa selvästi meidän kaikkien elämässä uuden aikakauden alkua, Nelli vastasi kollegalleen,.