Teuvo Hakkarainen

Neitsytpuhe EU-parlamentissa oli taattua Hakkaraista: Viime hetket estää Euroopan muuttuminen Afrikaksi!

17.07.2019 16:25

Perussuomalaisten verkkolehti Suomen Uutiset kertoo, että Euroopan parlamentin jäsen Teuvo Hakkarainen piti täysistuntokeskustelusssa Strasbourgissa kovasanaisen puheenvuoron. Sanatarkkaa versiota puheenvuorosta ei ole saatavilla, mutta Suomen Uutiset on julkaissut siitä referaatin.

Hakkarainen kertoi parlamentille, että "käsillä ovat viimeiset hetket estää Euroopan muuttuminen Afrikaksi ja Lähi-idäksi".

- Rajat on suljettava vaaralliselta maahantunkeutumiselta ja Euroopan ja kansallisvaltioiden on keskityttävä omista kansalaisistaan huolehtimiseen kulkurilaumojen elättämisen sijaan.

Lisäksi Hakkarainen oli painottanut, että kullakin valtiolla on oikeus ottaa käyttöön rajatarkastukset, jos se on tarpeellista.

Teuvo Hakkaraisen meppisivulla on toistaiseksi varsin niukasti materiaalia, mutta sieltä käy ilmi, että perussuomalaisena hän kuuluu parlamentin Identiteetti ja demokratia -ryhmään.

Valiokuntajäsenyyksiä hänellä on yksi: ympäristön, kansanterveyden ja elintarvikkeiden turvallisuuden valiokunta.

Maatalouden ja maaseudun kehittämisen valiokunnassa Hakkarainen on varajäsen.

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!

Teksti: Pauli Poutanen
Kuvat: All over press

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!