Linda Wiklund

Näyttelijäpariskunta Linda Wiklundilla ja Mikko Nousiaisella on kaksi kotia - suunnitteilla muutto onnellisten saarelle: "Se tarkoittaa myös isompaa lainaa"

Uutiset | 19.01.2019 18:30

Vielä vuosi takaperin näyttelijä Linda Wiklund, 30, ei ollut vielä niinkään tuttu nimi viihdekansalle, mutta tilanne muuttui, kun naisen ura lähti selvään nousukiitoon.

Lukuisien eri televisiotöiden ja elokuvien lisäksi hänet nähdään myös teatterilavoilla. 

Lue myös: GAALA-OHJELMAN KAUNOTAR LINDA WIKLUND YHTEISTYÖSTÄ KUMMELI-TÄHTIEN KANSSA: HE EIVÄT RAAHAA MINUA KELKASSA MUKANA!

Alkanut vuosi on ollut Lindalle kiireinen, sillä hän tähdittää kuuden muun näyttelijän kanssa Sketsijengi-esitystä Linnanmäen Peacock-teatterissa, jossa tullaan kuulemaan niin musiikkia kuin näkemään hulvattomia sketsejä. 

- Ennen alkanutta vuotta pääsin latailemaan akkuja Teneriffalle, tosin sielläkin harjoittelin vuorosanoja ulkoa. 

Lindalla ja hänen näyttelijäpuolisollaan Mikko Nousiaisella, 43, on Helsingin omistusasunnon lisäksi myös vuokra-asunto Tampereella. Nyt he haaveilevat isommasta kodista onnellisten saarelta, eli Lauttasaaresta. 

- Etsimme asuntoa, jossa olisi nykyistä enemmän neliöitä ja se tietenkin tarkoittaa myös isompaa lainaa.

Freelancer-näyttelijänä työskentelevä Linda kuitenkin pohtii jo tulevaa.

- Kyllähän sitä joutuu miettimään, kuinka ison lainan uskaltaa ottaa, mutta onneksi tällä alalla mennään kuitenkin kahden vuoden sykleissä. 

Linda Wiklund
Lindan lisäksi Sketsijengissä näyttelee Arttu Kapulainen, Lotta Lehtikari, Jarkko Niemi, Jaana Saarinen, Joonas Saartamo ja Hannes Suominen
Teksti:Jasmin Määttä
Kuvat:Matti Matikainen
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!