Katso kuva!

Näyttelijän yllättävä pelko! Roope Salminen kammoksui autoja pitkään kolarin jälkeen – nyt jännitys on muuttunut parempaan suuntaan

Uutiset | 16.01.2021 22:01

Näyttelijä, räppäri ja juontaja Roope Salminen, 30, paljasti sosiaalisessa mediassa, ettei hän omista ajokorttia. Kortittomuus ei ole kuitenkaan estänyt häntä istumasta auton rattiin

- Kuvausten takia olen ajanut elämässäni mm. tankkia, ralliautoa ja nyt myös tämmöistä söpöä miniautoa, johon hädin tuskin mahduin sisään. 

Syy Roopen kortittomuuteen on hänen menneisyydessään.

- Aloitin autokoulun joskus 12 vuotta sitten mutta se jäi kesken, kun olin kolarissa, ja aloin pelkäämään autoja. Nykyään ajaminen on minusta jo tosi siistiä, ja hyvällä tavalla jännää, Roope kertoo. 

Lue myös: Roope Salmisen pysäyttävä ilmoitus somessa - joutui sydänoperaatioon vuosien oireilun jälkeen 

Näyttelijä kertoo autopelostaan Instagram-päivityksessä, minkä yhteydessä Roope jakoi kuvan eränlaiselta parkkipaikalta. Otoksessa Roope istuu pienen auton konepellillä hymyillen, 

Töitä riittää

Roopelle tuntuu riittävän hyvin töitä, sillä hän palaa televisioon juontamaan Myyrä-seikkailuohjelmaa. Juontopestin lisäksi näyttelijä räppäri avasi työkuvioitaan joulukuun aikanna sosiaalisessa mediassa. 

Lue myös: Roope Salmisen viiden sekunnin somevideo aiheutti sensaatioreaktion - sai enemmän viestejä kuin lapsensa syntymän jälkeen: "Tämä on herättänyt hilpeyttä"

Näyttelijä kertoi 8. joulukuuta, että veti elämänsä ensimmäisen livekeikan omasta vaatekomerostaan videon välityksellä. Muusikon esiintymistä seurasi tuolloin noin parikymmentä katsojaa, jotka olivat esittäneet Roopella biisiaiheita ennen keikkaa. 

- Juteltiin hetki, heitettiin läppää ja sitten vedin konsertin. Oli aivan sairaan kivaa! Näitä on nyt kalenterissa aika paljon, mutta lisääkin mahtuu. Koko illan sijaan minulla menee etäkeikkoihin vain puoli tuntia, joten aikataulujen sovittaminen on aika paljon helpompaa kuin yleensä. Plus onhan tämä toki edullisempaakin kuin roudata esiintyjiä fyysisesti, vaikka Kainuuseen, Roope kertoi. 

Musiikkikeikkojen lisäksi hän on mukana uudessa Ylen animaatiosarjassa Kallion eläimet, joka on aikuisille suunnattu. Sarjassa Roope on antanut äänensä Stobe Karhu -hahmolle.   

Lue myös: Seksuaalirikostuomionsa jälkeen Putouksesta potkittu Roope Salminen palaa telkkariin - juontaa ruutuihin palaavaa Myyrä-seikkailuohjelmaa 

 

Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:Seiskan toimitus, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!