Näyttelijän kesäsuunnitelmat uusiksi! Uuden rakkauden löytänyt Janne Virtanen: Ylimääräistä lomaa!

Uutiset | 13.07.2020 08:22

Heinäkuussa 2018 leskeksi jääneen näyttelijän ja ohjaajan Janne Virtasen, 52, elämä hymyilee vaikean ajanjakson jälkeen.

Lähipiiristä kerrotaan, että Janne on viihtynyt jo useita kuukausia vaaleahiuksisen naisen seurassa. He ihastelivat alkuvuodesta viinereitä helsinkiläisen kauppakeskus Triplan kahvilassa. Kesäkuussa heidät on nähty useita kertoja Paraisilla Nauvon saaressa.

Lue lisää: Uusi rakas! Leskeksi jäänyt näyttelijä Janne Virtanen viihtyy mysteerinaisen seurassa!

Janne Virtanen on nähty useita kertoja läheisissä tunnelmissa vaalea- hiuksisen naisen kanssa.
Janne Virtanen on nähty useita kertoja läheisissä tunnelmissa vaaleahiuksisen naisen kanssa.

Terapeutti apuna

Jannesta tuli leski hänen pitkäaikainen elämänkumppaninsa näyttelijä-laulaja Hanna-Riikka Siitosen menehdyttyä vain 47-vuotiaana. Hanna-Riikalla oli todettu kilpirauhassyöpä vuonna 2000.

– Kuolemasta on jo kulunut aikaa, mutta suru ja Hanna-Riikan muisto eivät ole hävinneet mihinkään. Tilannetta ei helpottanut, että kolme viikkoa sitten isäni nukkui pois, Janne kertoi Seiskalle joulukuussa 2018.

Lue myös: Leskeksi jäänyt Janne Virtanen kohtasi uuden surun: Isäni nukkui pois!

Surun käsittelyssä auttoi Terhokodin terapeutti, jonka vastaanotolla perhe kävi ennen Hanna-Riikan kuolemaa.

– Siitä oli meille kaikille iso apu, se oli tärkeää myös Hanna-Riikalle. Kuoleman jälkeen en ole kokenut tarvetta terapiassa käymiselle, vaan olen puhunut ystävien ja satunnaisten ihmisten kanssa.

– Saan tosi paljon viestejä täysin tuntemattomilta ihmisiltä, jotka ovat halunneet jakaa omia tarinoitaan tai halunneet ottaa osaa surun keskellä. Myötätunto on tuntunut tähän saakka ainoastaan hyvältä, Janne kertoi Seiskalle tuolloin.

Janne Virtanen ehti olla heinäkuussa 2018 menehtyneen Hanna-Riikka Siitosen kanssa yhdessä 18 vuotta. He menivät naimisiin vuonna 2003.
Janne Virtanen ehti olla heinäkuussa 2018 menehtyneen Hanna-Riikka Siitosen kanssa yhdessä 18 vuotta. He menivät naimisiin vuonna 2003.

Lue myös: Isänsä ja vaimonsa menettänyt Janne Virtanen: Surun keskellä on pitänyt muuttaa suunnitelmaa

Kesäteatteri peruuntui

Koronapandemia vaikutti myös Jannen työtilanteeseen. Hänen piti tänä kesänä näytellä ja ohjata Meri Oulun kesäteatteriin Pari suhdetta -esitys, joka jouduttiin kuitenkin perumaan.

– Ymmärrän yrittäjien päätöksen perua näytökset. Teatterin yleisönä on ikäihmisiä, eikä haluta ottaa riskiä. Esitysten peruuntuminen harmittaa, mutta nyt tuli ainakin ylimääräistä lomaa heinäkuuksi, Janne sanoo.

Teksti:Petri Voutilainen
Kuvat:Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!