fbq
Uutiset
24.03.2014 19:26
Teksti: Petri Voutilainen|Kuvat: Seiskan toimitus
Näyttelijäkihlattu kohuyöstä: Olli Saarelan oli parasta viettää yö putkassa!
Näyttelijäkihlattu kohuyöstä: Olli Saarelan oli parasta viettää yö putkassa!
Uutiset
24.03.2014 19:26
Teksti: Petri Voutilainen|Kuvat: Seiskan toimitus

Näyttelijä Jenny Rostain, 32, joutui hälyttämään Helsingin keskustassa sijaitsevalle asunnolleen poliisipartion viime perjantaiyönä, koska ei saanut humaltunutta miestään, ohjaaja Olli Saarelaa, 49, rauhoittumaan. Paikalle saapui peräti parikymmentä poliisia, koska Jenny ilmoitti hälytystä tehdessään, että hänen miehensä on ollut poliiseja kohtaan aiemmin hyvin aggressiivinen.

– Minulla ei ollut mitään mahdollisuutta lähteä koirien kanssa yhteisestä kodistamme, joten päätin hälyttää apua. Tulin siihen tulokseen, että Ollille on parasta viettää yö putkassa. Olli oli aggressiivinen poliiseja kohtaan, koska suojeli kotiaan. Pyysin poliiseja soittamaan minulle aamulla, kun Olli on rauhoittunut, Jenny Rostain kertoo Seiskalle.

 

Olli sai aivotärähdyksen

Poliisien rajussa kiinniotossa Olli sai ruhjeita päähänsä ja vatsaansa. Jenny vei Ollin hoidettavaksi sunnuntaina Haartmanin sairaalaan Helsingissä. Olli oli hoidettavana vielä maanantaina.

– Olli ei syytä poliiseja, sillä hän itse vastusti kiinniottamista. Hän on saanut kahakassa ainakin aivotärähdyksen, ja vatsanseutua tutkitaan parhaillaan.

 

KATSO MYÖS:

Suomalainen taiteilijapariskunta myöntää: Käsimme alkoholismista!

Poliisit tekivät iskun Saarelan kuvauksiin!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »