Katso kuva!

Näyttelijäkaunotar ajoi itsensä loppuun! Helmi-Leena Nummela avautuu uupumuksestaan: ”Ajattelin, jos pysähdyn, niin jotain hirveätä tapahtuu”

Uutiset | 18.01.2021 15:02

Sketsiohjelma Putouksesta julkisuuteen noussut näyttelijäkaunotar Helmi-Leena Nummela, 34, paljasti sosiaalisessa mediassa ajaneensa itsensä loppuun viime vuoden puolella. Näyttelijä kertoi Instagram-tilillään, ettei hän pystynyt edes urheilemaan loppuvuodesta. 

- Menin salille keimailemaan siitä ilosta, että pääsin sinne viimein kahden kuukauden tauon jälkeen. Mulla meni kaikki jotenkin yli marraskuussa. Suoritin kuvauksia, äitiyttä ja treenaamista kaikkia sata lasissa ja uuvuin, Helmi-Leena kertoi.

Lue myös: Roope Salmisen tulot romahtivat rajusti - puoliso Helmi-Leena Nummela kasvatti palkkapussiaan! 

Hämmentävintä Helmi-Leenan mielestä asiassa oli se, että hänen silmissään koko maailma pysähtyi. Pysähtymisen syynä oli tietysti kaikkia koskettava koronaviruspandemia, minkä takia monilla esiintyjillä loppuivat työt kuin seinään. 

Näyttelijän silmissä useat näistä taitelijoista olivat kokeneetkin vuoden aikana onnellisia oivalluksia siitä, miten rauhoittuminen ja pysähtyminen auttoi heitä näkemään maailman eri tavalla. 

- Minä sen kuin paahdoin ja ajattelin, jos pysähdyn, niin jotain hirveätä tapahtuu. Ei tapahtunut. Ja nyt tästä tuli se "silmäni avautuivat, kun uskalsin pysähtyä" - päivitys. Hyvää maanantaita! Helmi-Leena toivottaa.

Äidiksi

Helmi-Leenasta tuli äiti viime vuoden huhtikuussa, kun hänen esikoisensa syntyi. Ilouutisesta ilmoitti tuolloin lapsen isä Roope Salminen, 30, Instagramin puolella. 

Lue myös: Kääk! Roope Salminen lykki lastenvaunuja – läpsystä vaihto Helmi-Leenan kanssa! Kuvat! 

Pariskunta kuitenkin ilmoitti heti tuolloin, etteivät he halua tuoda lastaan julkisuuteen. He tahtovat varjella pienokaistaan väkinäiseltä julkisuuskuvalta. 

- Tämä on viimeinen päivitys jonka tästä aiheesta teen. Ei siksi ettenkö pakahtuisi ylpeydestä ja onnesta vaan siksi, että tämä nuori henkilö saa tehdä omat valintansa yksityisyytensä suhteen sitten kun on siihen kykenevä. Ihanaa kevättä, Roope kertoi. 

 

Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:Pasi Murto, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!