Uutiset

Näyttelijä Vuokko Hovatta paljastaa yllättävän asumisratkaisunsa: ”Kuljin sieltä töihin!”

19.04.2020 11:10

Näyttelijä-laulaja Vuokko Hovatta, 47, vastaa puhelimeen vanhempiensa mökiltä, jonne hän on lähtenyt 16-vuotiaan tyttärensä kanssa.

– Halusimme vain vähän vaihtelua korona-arkeen. Tämä on kuitenkin niin lähellä Helsinkiä, että jos olisimme sairastuneet, olisimme päässeet nopeasti takaisin.

Itse asiassa haastattelua tehtäessä hallituksen koronarajoitukset olivat vasta alussa. Vuokko oli jo palannutkin mökiltä kotiinsa Helsingin Kallioon, ennen kuin kansalaisia kehotettiin takaisin matkoiltaan ja Uusimaa eristettiin muusta Suomesta.

Siskoni ovat tutkijoita

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Mainos

Vuokon viime kesä vierähti Elisa Viihteen Kevyttä yläpilveä -sarjan kuvauksissa. Sarja kertoo Vuokon esittämästä Lindasta ja Elsa Saision esittämästä Vivianista, törmäyskurssille ajautuvista siskoksista.

– Roolihahmoni Linda on jalat maassa oleva hippi, joka on jäänyt maaseudulle pitämään huolta kotitalosta ja vanhemmistaan. Yhtäkkiä Espanjassa vuosikymmenet luksuselämää viettänyt Vivian saapuu laittamaan pakan sekaisin.

Vuokko kertoo tutustuneensa sarjasiskoonsa Elsa Saisioon 16 vuotta sitten samaa ravintolateatteriesitystä tehdessään.
Vuokko kertoo tutustuneensa sarjasiskoonsa Elsa Saisioon 16 vuotta sitten samaa ravintolateatteriesitystä tehdessään.

 

Vuokko itse nauttii sekä kaupunki- että maalaiselämästä.

– Olen kaupunkilainen, mutta viime kesänäkin asuin siirtolapuutarhamökillä ja kuljin sieltä töihin. Toisaalta on arjen luksusta, kun voin tilata ruokaa kotiin ja palvelut ovat lähellä.

Vuokon kaksi siskoa ovat tutkijoita. Kolmikon ammattien välillä on yhteisiä piirteitä.

– Työni on myös ihmismielen tutkimista. Tämä on sivistävä ammatti, jossa saan tutustua syvällisesti aiheisiin lukemalla kirjallisuutta ja katsomalla tv-sarjoja.

Teksti:Petri Voutilainen
Kuvat:Seiskan arkisto ja Elisa viihde
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!