fbq
Uutiset
20.08.2014 14:54
Teksti: Emmi Moilanen|Kuvat: Seiskan toimitus
Näyttelijä Venla Savikuja: Välillä nälkäkiukku yllättää!
Näyttelijä Venla Savikuja: Välillä nälkäkiukku yllättää!
Uutiset
20.08.2014 14:54
Teksti: Emmi Moilanen|Kuvat: Seiskan toimitus

Näyttelijä Venla Savikuja kertoi maanantaina (18.8.) Salatut elämät -televisiosarjan syksyn lehdistötilaisuudessa palanneensa Heidin rooliin hyvällä mielellä ja rentoutuneena.

- Oli pitkä kesäloma, enkä tarkoituksella tehnyt mitään suuria suunnitelmia. Kun arkena tulee niin paljon juostua paikasta toiseen, oli hyvä saada lomalla ottaa iisisti, Venla totesi.

Näyttelijäntyön lisäksi Venlan pitää kiireisenä uusi koiranpentu sekä hyvinvointiin painottunut Elämää Venlan silmin -lifestyleblogi. Venla ei kuitenkaan koe, että suuren suosion saavuttanut blogi asettaisi hänelle paineita yksityiselämässään.

- Ennemminkin koen sen vahvistavana, jos ihmiset tykkäävät siitä mitä teen enkä yritä mitään. Kun kirjoitan, olen teksteissä oma itseni, Venla kertoo.

Vaikka Venlan blogi on positiivisuuden ja hyvän mielen paikka, näyttelijä myöntää hänelläkin olevan huonot hetkensä.

- Esimerkiksi aina välillä yllättää hirveä nälkä. Saatan silloin olla todella kiukkuinen, Venla nauraa.

Näyttelijä myös kertoo, että jos jokin harmittaa, hän pyrkii siihen, ettei jää vellomaan huonoon mieleen.

- Huomenna on päivä uusi ja parempi fiilis, positiivinen Venla summaa.

 

Hyvinvointivalmennus kiinnostaa

Blogissaan Venla kirjoittaa runsaasti urheilusta, monipuolisesta ruokavaliosta ja kuulumisistaan. Näyttelijä kertookin, että myös työ kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin parissa kiinnostaisi häntä tulevaisuudessa.

- Ihmiset eivät saisi liikaa keskittyä pelkkään treenaamiseen tai ruokavalioon, vaan yritän kirjoittaa blogissani myös henkisestä hyvinvoinnista, Venla toteaa.

Liikuntakärpäsen purema Venla kertoo, että työ esimerkiksi hyvinvointivalmentajana innostaisi häntä. Näyttelijä ei kuitenkaan stressaa tulevaisuudesta.

- Pidän kaikki ovet avoinna. Mitään tarkkoja suunnitelmia ei ole, mutta ehkä jossain vaiheessa mahdollisesti, Venla hymyilee.

 

KUVA: Timo Korhonen

Tilaa Seiskan uutiskirje! »