Uutiset

Näyttelijä Ronja Alatalo ei ota neuvoja kuuluisalta vaariltaan – ”Mikko ei tiedä mitään parikymppisen naisen maailmasta!”

02.08.2020 12:01

Uusi päivä -sarjassakin näytellyt Ronja Alatalo jatkaa vantterasti kuuluisan vaarinsa Mikko Alatalon jalanjäljillä, sillä hän lähtee syksyllä Tampereen ammattioppilaitokseen opiskelemaan musiikkiteatteria.

Ronja Alatalo

– Vaikka seuraamme innolla toistemme juttuja, en ota Mikolta vinkkejä vastaan, koska eihän hän tiedä mitään parikymppisen naisen maailmasta, Ronja naurahti Seiskalle Häräntappoase-sarjan kuvauksissa.

Meidät valittiin yli 200 hakijan joukosta

Häräntappoase-sarjan näyttelijät.

Carola Hakala, Rebekka Baer ja Ofelia Hanttu valittiin esittämään Häräntappoaseen nuoria yli 200 hakijan joukosta. Pääroolien jakautuminen salataan kuvausten loppuun asti, jotta somekohina ei häiritse nuorten näyttelijöiden työtä.

– Ihan aluksi emme edes ymmärtäneet, miten suuresta joukosta olimme valikoituneet! Koekuvausten jälkeen meille kaikille jäi kuitenkin sellainen fiilis, että ne menivät osaltamme juuri niin hyvin kuin vain voi. Roolijako herättää varmasti keskustelua, nuoret kertoivat.

Teksti:Atte Alhainen
Kuvat:Atte Kajova
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!