pihla viitala ja matti nykänen

Näyttelijä Pihla Viitala nosti esiin Matti Nykäsen väkivaltaisen puolen – aiheutti some-raivon: Kansallisikonit, niihin kun ei saisi koskea tai puuttua!

05.02.2019 11:52

Suomen kaikkien aikojen menestyneimmän mäkihyppääjän Matti Nykäsen värikäs elämä päättyi sunnuntain (3.2.) ja maanantain välisenä yönä. Hän menehtyi 55-vuotiaana kotonaan Joutsenossa. 

Lue lisää: Pia-vaimo avautuu Matti Nykäsen dramaattisista viime hetkistä: pitkä elvytys ei auttanut - poliiseilta riipaiseva ele: "Sydämeni särkyi"

Matin menehtyminen on noteerattu ulkomailla asti, ja häntä surevat niin talviurheilun fanit kuin kollegatkin. Suomalaisbloggaaja Helmi Kekkonen on halunnut tuoda esiin myös Matin toisen puolen. 

Tämän lisäksi hänet on myös useita kertoja tuomittu eri puolisoidensa pahoinpitelystä. Hän on huitonut veitsellä ja yrittänyt kuristaa. Hänet on tuomittu tapon yrityksestä ja muista törkeistä pahoinpitelyistä.
Minä oikeasti muistan miten lapsena näistä asioista vitsailtiin, varsinkin aikuisten toimesta, miten aina jollain hänen puolisollaan oli musta silmä, hehheh, voi pia-parkaa taas, hehheh.

Väkivaltainen käyttäytyminen on Suomessa yhä tabu, parisuhdeväkivallasta puhumattakaan. Joskus tuntuu siltä kuin sen ajateltaisiin olevan lähes ok, kuuluvan asiaan, normi. Että aina jossain joku hakkaa puolisoaan, sellaista se on, vain elämää, Helmi kirjoittaa. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Henkilön Pihla Viitala (@pihlaviitala) jakama julkaisu

Lue lisää: Frederikiltä pysäyttävä paljastus viikosta Matti Nykäsen kanssa äskettäin Kanarialla - yksi asia Matissa ihmetytti: "Hän kuulemma tunsi sen"

Samaan aiheeseen tarttui näyttelijä Pihla Viitala. Hän jakoi Instagram-tilillään kuvakaappauksen yllä olevasta tekstistä. Postauksen kommentointi täyttyi kovasta kritiikistä, sekä Pihlan kanssa samaa mieltä olevien ajatuksista. 

– Mikä tarkoitus???eiköhän kaikki jo tiedä matin myös tuon puolen ja ne ei todellakaan ole ollut oikeita ratkaisuja!!!! onko nyt paras aika purkaa noita. Eiköhän jokainen nyt kannata kunnioittaa mäkikotkaa niistä ansioista, mitä hän on myös moneen kotiin tuonut, Mikko kirjoitti. 

– Nykäsen glorifioinnin kyseenalaistaminen. Ja monen ihmisen mahdollisesti myös tuhonnut. Onko saavutetut mitalit se mikä tekee ihmisestä kunnioitettavan, vai voitaisiinko pohtia ennemminkin sitä, minkä jäljen tyyppi on jättänyt tähän yhteiskuntaan suhteessa vaikka hänen läheisiinsä? Pihla vastasi.

– Nyt täytyy sanoa @pihlaviitala että pidin sinua fiksuna, mutta nyt meni aika rajusti sinun tekstit yli. Sinulla seuraajia nyt 12k - 1! Hymyillään kun tavataan, avautui puolestaan nimimerkki Temppu. 

– Kansalaisikonit niihin kun ei saisi koskea ja puuttua. Huoh, Pihla vastasi. 

Pihlan jakama kirjoitus keräsi runsaasti keskustelua puolesta ja vastaan, mutta myöhemmin hän poisti koko postauksen.

LUE LISÄÄ: PIHLA VIITALA POISTI KOHUTUN MATTI NYKÄNEN -JULKAISUNSA – PAHOITTELI TEKOAAN: AJATTELEMATONTA AJANKOHDAN HUOMIOON OTTAEN!

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ!

Teksti: Mariama BAH
Kuvat: Seiskan toimitus ja Instagram

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!