Hyppää pääsisältöön
Outi Alanen

Näyttelijä Outi Alanen kommentoi Aku Louhimiehen tapausta: "Olen tällainen takarivin näyttelijä, koska en ole suostunut ohjaajien ja tuottajien mielivaltaan!"

Yle uutisoi elokuvaohjaaja Aku Louhimiehen poikkeuksellisesta vallankäytöstä naisnäyttelijöitä kohtaan eilen maanantaina (19.3.). Uutinen on herättänyt voimakasta keskustelua niin mediassa kuin sosiaalisessa mediassa.

Lue lisää: YLE: AKU LOUHIMIES LAITTOI NÄYTTELIJÄN VAATTEISIIN TORAKOITA JA ITKETTI LASTA VANHEMMAN KUOLEMALLA - LOUHIMIES VASTAA: "KUKAAN EI OLE AIEMMIN KERTONUT KÄRSINEENSÄ TYÖSKENTELYSTÄ KANSSANI"

Myös näyttelijä Outi Alanen päätti kommentoida kohua. Outia ei ole nähty valkokankaalla ja televisiosarjoissa hetkeen. Näyttelijä kouluttautui lähihoitajaksi vuonna 2008, sen jälkeen hän opiskeli ambulanssin ensihoitajaksi. Lisäksi hän kuuluu Narsistien uhrien tuki ry:n hallitukseen. Outi on roolittanut hiljaiselosta huolimatta tällä hetkellä elokuvateattereissa pyörivää Varasto2-elokuvaa. Hän näyttelee elokuvassa karaoke-emäntää. Alanen kommentoi viime talvena IS:lle, että hänet on syrjäytetty täysin näyttelijän töistä. 

Jos persoona siviilissä ärsyttää, ei saa töitä. Näin se menee, enkä ole ainoa, joka on tätä mieltä. Se on kammottava ilmiö. Mulla on asiasta aika paljon dataa, Alanen kommentoi IS:lle. 

Outi kommentoi naisnäyttelijöihin kohdistuneita epäasiallisia toimintatapoja Twitter-tilillään eilen maanantaina (19.3.).

Mä olen vaan tällainen takarivin näyttelijä koska en ole suostunut ohjaajien ja tuottajien mielivaltaan ja olen pitänyt omat rajani, hän kirjoitti.

 

Lue myös: YLE: AKU LOUHIMIES KIIHOTTUI, KUN PÄÄNÄYTTELIJÄLLE LAITETTIIN ASE SUUHUN: "EN VOI KIELTÄÄ NÄYTTELIJÄN MUISTIKUVAA"

Outi osoitti tukeaan Aku Louhimiehen toiminnasta kertoneille naisnäyttelijöille Instagram-tilillään.

Olen näytellyt ihan väärin noin 40 vuotta. Tässä en ole siis oikeasti kuollut vaan näyttelen ikäänkuin olisin kuollut. Aku Louhimiehen ohjaustyyli /metodi on silkkaa väkivaltaa johon siis kuuluu sekä henkinen että fyysinen väkivalta. Hienoa Pihla Viitala ja Matleena Kuusiniemi että rohkaistuitte, Outi kirjoitti kuvan yhteyteen. 

Lue myös: NÄYTTELIJÄKOLLEGAN RAISKAUSKERTOMUKSEN KUULTUAAN – OUTI ALANEN SIVALSI TYLYSTI TWITTERISSÄ: ”TEKOPYHÄÄ!”

 


Teksti:
Jasmin Määttä
Kuvat:
Seiskan toimitus

Suosituimmat

Ladataan sisältöä

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!