Hyppää pääsisältöön
malla malmivaara

Näyttelijä Malla Malmivaara saattoi vanhusta kotiin sairaalasta, pysäköi auton jalkakäytävälle: sai kävelijän raivot päälleen – vaati selittämään tekonsa videolle!

Näyttelijä Malla Malmivaara kertoo Facebookissa eilen torstaina 4. heinäkuuta tapahtuneesta episodista Helsingin Arkadiankadulla.  
Malla kertoo, että hän perheineen pysäköi auton maksimissaan viideksi minuutiksi jalkakäytävälle. Syyksi nainen kertoo sen, että hän saattoi 84-vuotiaan vanhuksen kotiin. Julkaisun mukaan Malla, hänen perheensä ja vanhus olivat tulossa sairaalasta. 

- Hän ei olisi pystynyt kävelemään pidemmältä, Malla kirjoittaa. 

Kun Malla huomasi, että heidän autostaan otettiin valokuva, meni hän ihmeissään kuvan ottajan luokse. Malla painottaa lähestyneensä henkilöä rauhallisesti. 

- Sain raivon ja huudon päälleni, ilman kysymystä miksi olimme pysähtyneenä siihen, kunnes minua alettiin kuvaamaan videolle ”että sä voit nyt selittää tähän videolle koko ryhmälle nyt sitten miks oot parkkeerannut siihen”. Mimmi vieressä huutaa, että onko niin vaikeeta olla laittamatta sitä autoa jalkakäytävälle. Sanoin, että normaalisti ei todellakaan. 

Lue myös: ”Ihmettelimme oikein porukalla” – Malla Malmivaaran 14-vuotias Osla-tytär hämmästyttää näyttelijäntaidoillaan Olavi Virta -elokuvassa!

Malla avaa tilannetta vielä siten, että kyseinen Arkadiankadun kohta on erittäin vilkas julkisen liikenteen vuoksi. 

- Luulin, että tämä hetkellinen asuintalon ovelle pysähtyminen olisi tässä tilanteessa järkevintä kaiken kaikkiaan. Tämä jalkakäytävä ei myöskään ole pyörätie. Tiedättekö miten tällaisissa kotiinsaatoissa menee pykälät? Saako sairaan ihmisen viedä kotiovelle asti? 

Kyseessä on Facebookin julkinen ryhmä, jossa voi keskustella sekä jakaa video- sekä kuvamateriaalia pyöräteille pysäköidyistä kulkuneuvoista.
 

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!


Teksti:
Mariama Bah
Kuvat:
Seiskan toimitus

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!