Näyttelijä Kreeta Salminen Sonja-siskonsa aivokasvaimesta: "Olemme tukeneet häntä kaikin tavoin!"

Uutiset | 21.03.2019 11:33

Näyttelijäpariskunta Kreeta Salminen ja Ville Tiihonen saapuivat Elisa Viihteen uuden Kaikki synnit -rikossarjan ensi-iltajuhliin tiistaina 19.3. Kreetalla on sarjassa sivurooli. 

- En ollut käynyt ennen tv-sarjan kuvauksia Oulussa, joten nautin joka hetkestä pohjoisessa. Ville otti vastuun tyttärestämme, kun olin kuvauksissa. He kävivät myös kerran moikkaamassa minua, Kreeta kertoo Seiskalle.

Näyttelijäpariskunnalla on 3-vuotias tyttö. Kreeta palasi pian lapsen syntymän jälkeen takaisin työelämään. 

- Näytteleminen on minulle intohimo! Olen tehnyt hyvin sekalaisesti näyttelijäntöitä. Minulla on rooli muun muassa Syke-sarjassa ja meillä jatkuu teatteri Jurkassa Nora-esitys, joka on ollut todella suosittu.

Yhdessä töitä

Rakastavaiset ovat tehneet myös töitä yhdessä. He näyttelivät vuonna 2014 Helsingin kaupunginteatterin ensi-iltaan tulleessa Järki ja tunteet -näyttelemässä. Sisarustensa Kriston ja Sonjan kanssa hän ei ole päässyt vielä tekemään töitä.

- Olemme olleet Sonjan ja Kriston kanssa samaan aikaan Suomen Kansallisteatterissa töissä. 

Näyttelijäpariskunta Ville Tiihonen ja Kreeta Salminen harvinaisessa yhteiskuvassa: ”Kannustamme toisiamme täysillä!”

Sairaus pysäytti

Sonjan päästä löydettiin neljä vuotta sitten kananmunan kokoinen aivokasvain. Hänet leikattiin alle vuorokausi diagnoosin toteamisesta. Leikkauksen jälkeen Sonja kärsi kovasta väsymyksestä ja lihoi nopeasti 70 kiloa. 

Sisarukset ovat pitäneet yhtä rankkoina aikoina.

- Olemme totta kai olleet tukemassa siskoamme kaikin tavoin sairauden ja toipumisprosessin aikana. Hän on hyvin rakas minulle, Kreeta toteaa.

Teksti:Petri Voutilainen
Kuvat:Pasi Murto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!