Kaija Pakarinen näyttelee edelleen.

Näyttelijä Kaija Pakarinen jatkaa töitä eläkkeellä: ”Luulin selviäväni tästä elämästä perustamatta yhtäkään firmaa!”

17.12.2019 18:01

Näyttelijä Kaija Pakarinen, 65, on kuvannut lyhyen ajan sisällä Elisa Viihteen Downshiftaajat- ja Huone 301 -sarjat, joissa molemmissa hän näyttelee Jussi Vatasen esittämän roolihahmon äitiä.

– On ollut pari hetkeä, joina jaksaminen on ollut koetuksella. Ei kuitenkaan voi olla kuin tyytyväinen, kun töitä riittää enemmän kuin koskaan, Kaija sanoo.

Hän on työruuhkan keskellä myös muuttanut putkiremonttia pakoon ja perustanut oman yrityksen verotussyistä.

– Luulin selviäväni tästä elämästä perustamatta yhtäkään firmaa. Minulla on onneksi hyvä tilintarkistaja, joka opastaa minua talousasioissa. Eläkevero on sen verran korkea, että minun kannatti perustaa yritys.

Näytteleminen on Kaija Pakariselle elämäntapa. – Olen eläkkeellä, mutta töitä on enemmän kuin aikoihin. En edes erottele ja työ- ja vapaa-aikaa.
Näytteleminen on Kaija Pakariselle elämäntapa. – Olen eläkkeellä, mutta töitä on enemmän kuin aikoihin. En edes erottele ja työ- ja vapaa-aikaa.

 

Ystävät ovat huomanneet, ettei Kaijalla ole ollut tänä vuonna heille yhtä paljon aikaa kuin aiemmin.

– Tässä ammatissa olen kuitenkin tottunut ajattelemaan, että kaikelle on aikansa. Kuvausten päätyttyä ehdin taas näkemään ystäviäni ja hengittämään.

Vapaa-ajallaan Kaija nauttii kotoilusta. Myös ulkoilu on tärkeää.

– Minulla on Karjalassa lapsuudenkoti, missä pyrin käymään mahdollisimman usein. Siellä pääsee luontoon heti, kun astuu ovesta ulos.

Pysyäkseen työkunnossa Kaija harrastaa liikuntaa mahdollisimman paljon.

– Käyn kerran viikossa salsatunneilla ja kahdesti viikossa kuntoliikuntatunneilla.

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Petri Voutilainen
Kuvat: Timo Korhonen

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!