fbqNäyttelijä Jukka Rasilan, 49, pelikunto petti pahasti Turussa, nuorison suosimassa yökerhossa: ”Hän jäi sinne nuokkumaan” - kuvat! | Seiska
Jukka Rasila.

Näyttelijä Jukka Rasilan, 49, pelikunto petti pahasti Turussa, nuorison suosimassa yökerhossa: ”Hän jäi sinne nuokkumaan” - kuvat!

Uutiset | 06.12.2018 13:03

Suomen Turku tunnetaan monista asioista, muun muassa Tuomiokirkostaan, kauniista Aurajoen rannastaan ja paikallisesta Palloseurasta. Entinen pääkaupunki on myös mainio opiskelijakaupunki, jossa lukutoukille riittää baareja ja kuppiloita pilvin pimein.

Erityisesti Turussa torstai on toivoa täynnä, sillä kyseinen viikonpäivä on paikallisille opiskelijoille perinteisesti juhlapäivä. Niin myös viime viikon torstai (29.11.), jolloin joukko haalarihemmoja lähti jälleen kerran yöhön bilettämään.

Aivan Turun ydinkeskustassa sijaitseva yökerho Forte on profiloitunut nuorten aikuisten temmellyskentäksi. Siksi erään opiskelijan ihmetys olikin ilmeinen, kun samaan Blackjack-pöytään istahti tunnettu näyttelijäkonkari.

– Ei siinä vielä mitään, että Jukka viihtyi meidän opiskelijoiden keskuudessa. Pisti vain hieman silmään herran kunto, joka ei ollut mairitteleva, Seiskalle hymähdetään.

Näyttelijä Jukka Rasila alkoi ensin nuokkua turkulaisen yökerhon pelipöydässä...
Näyttelijä Jukka Rasila (vas.) alkoi ensin nuokkua turkulaisen yökerhon pelipöydässä...

 

Kyseinen näyttelijä oli Jukka Rasila, joka muistetaan erityisesti useista komediarooleistaan. Varsinkin Ylellä vuosituhannen vaihteessa esitetyssä Studio Julmahuvissa loistanut Jukka viihtyi Fortessa myöhään torstaina.

– Tai oikeastaan se oli jo reilusti perjantain puolella, sillä tämä tapahtui joskus kolmelta aamuyöllä, Seiskalle selvennetään.

– Pelipöydässä istuskelleen Jukan pelikunto petti pahasti. Drinkkiä ja kaljaa kiskonut Jugi väsähti ihan totaalisesti ja nojaili pää painuksissa pelipöytää vasten, entisestä pääkaupungista kikatellaan.

Virkosiko hän ja jatkoiko kenties pelaamista?

– En nähnyt sellaista. Sen minkä itse näin, niin hän jäi sinne vielä nuokkumaan, kun poistuimme yökerhosta.

...Kunnes pelikunto petti totaalisesti ja Jukalle iski kova väsymys.
...Kunnes pelikunto petti totaalisesti ja Jukalle iski kova väsymys.

 

Mitä ajatuksia Jukan väsähtäminen sinussa herätti?

– No olihan se vähän erikoista… Kyllä minä sitä vähän kavereideni kanssa ihmettelin.

Arvoitukseksi myös jäi, miksi herra Rasila viihtyi keskellä viikkoa nuorison opiskelijabileissä.

– Ei hänellä ainakaan mitään opiskelijahaalaria näkynyt, diskopallon alta hihitellään.

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus, lukijan kuva

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!