Näyttelijä Johannes Holopainen kokeili uutta menopeliä: Tunsin itseni supermieheksi!

Uutiset | 25.10.2020 11:02

Näyttelijä Johannes Holopainen, 32, kertoi Jussi-gaalassa haltioissaan olleensa juuri kaksi viikkoa Lapissa.

– Haluan sinne mahdollisimman pian uudestaan! Olen utelias, ja haen seikkailuja työssä sekä arjessa. Vaelsin kansallispuistoissa, ja kokeilin sähköavusteista läskipyörääkin. Hurahdin siihen ihan täysin! Tunsin itseni supermieheksi ajellessani kuralammikoiden ja purojen yli pitkin metsiä.

Lue myös: Näyttelijä Johannes Holopainen koki hurjan muodonmuutoksen leffaroolia varten: ”Edes tutut eivät tunnistaneet minua”

Elämänmuutokseni pitää

Nicke

Kristiina Haltun kanssa punaisella matolla näyttäytynyt Nicke Lignell, 54, tuli gaalaan ojentamaan yhden Jussi-palkinnon. Hänen uusi elämäntyylinsä on tullut jäädäkseen.

– Lopetin tupakoimisen yhdeksän kuukautta sitten. Vielä menee vähän nikotiini- purukumia, mutta menköön tässä vaiheessa. Päätös pitää. Seuraava haaste on olla syömättä kaiken maailman sokereita ja pullia. Olen jo saanut sen vähenemään, eikä lisäkiloja ole tullut, joten olen hyvin tyytyväinen.

Lue myös: Näyttelijä muutti elämäntapojaan! Nicke Lignell teki ison päätöksen – ”Eikä ole tullut lipsahduksia!”

Skumppa auki!

Mimosa Willamo

Naispääosan Jussin saanut näyttelijä Mimosa Willamo, 26, on saanut jo vuonna 2015 yhden Jussin.

– Fiilis on vähintään yhtä hyvä kuin ensimmäisellä kerralla. Aiomme juhlia, ja skumppapullo aukeaa! Tänä vuonna minun oli pakko valmistella puhe, koska viimeksi meni sanat sekaisin. Olemme tehneet jotain mielettömän upeaa, voi mikä ilta, Mimosa hihkui.

Lue myös: Näyttelijä Mimosa Willamo, 25, poseeraa alasti HS:ssa vain veikeät sukat jalassaan - kuva! "Sisäistin jo nuorena, ettei karvoja saisi olla"

Juhlin lukemalla käsikirjoituksia

Markus Selin

Elokuvatuottaja Markus Selin, 60, vastaanotti Betoni-Jussin elämäntyöstään.

– Tunnustus tuntuu tosi hyvältä. Aion juhlia tätä lukemalla käsikirjoituksia kotona, koska nyt ei kannata lähteä riekkumaan. Palkinto oli todellakin yllätys, eikä tätä voinut odottaa. Aloin aavistella asiaa vasta kesken palkinnon juontoa. Tuntui, että jotain hämärää tässä on. Tulevista projekteista en voi vielä paljastaa mitään, mutta paljon on työn alla.

Lue myös: Supertuottaja Markus Selin omistautuu työlleen: ”En aio jäädä ikinä eläkkeelle!”

Pussasin Jussia!

Miitta

Miitta Sorvali, 64, voitti ensimmäisen Jussinsa Aurora-elokuvan sivuosasta.

– Herkistyin juhlapuheeni aikana, koska kyynelkanavani aukeavat aina, kun kiitän rakkaita ihmisiä. Tuntuu hirveän hyvältä, että tässä vaiheessa uraani saan tällaisen tunnustuksen, ja juuri tästä roolista. Aion juhlia voittoa iloitsemalla. Jussi-patsaaseen muuten tuli jo vähän huulipunaa, kun annoin sille pusun!

Lue myös: Pappi häkeltyi Miitta Sorvalin asusta – ”Anteeksi, näen rintasi!”

Teksti:Henryk Björkström
Kuvat:Pasi Murto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!