Uutiset

Näyttelijä Hannele Lauri tekee uuden aluevaltauksen: Ryhtyy kauneusoperaatioiden konsultiksi – ”Minun on helppo neuvoa, kun olen ensin testannut itseeni!

16.12.2018 20:04

Näyttelijä Hannele Lauri ryhtyy konsultoimaan Tiina Jylhän asiakkaita ympäri Suomea. Hän saattaa myös lähteä kädestä pitäen viemään asiakkaita Tallinnaan.

– Kauneusala ja lääketiede ovat kiehtoneet minua aina. Taisin lapsena haaveillakin, että ryhdyn isona lääkäriksi.

Hannele saikin olla leikkilääkärinä näytellessään tv-sarjassa Ihmeidentekijät. Monella katsojalla hämärtyi tarun ja toden raja.

– Vanhemmat ihmiset saattoivat tulla kaupoissa ja kaduilla valittelemaan minulle sydänvaivojaan. Sanoin, että menkää nyt hyvä ihminen lääkäriin, Hannele kertoo.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Mainos

Hannele kokee olevansa kauneusalan konsulttina pätevä, kun häntä on oman kokemuksen lisäksi koulutettu tehtävään pari vuotta. Asiakaspalautteen mukaan Hannele on helposti lähestyttävä usein intiimikiksikin koetussa asiassa.

– Minun on helppo neuvoa toista, kun olen ensin testannut hoitoa itseeni, Hannele sanoo samalla, kun lääkäri Natalija Lans piikittää hyaluronihappoa kohottamaan maan vetovoimasta johtuvaa leukanahan asentoa.

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ!

Teksti:Anne Pennanen
Kuvat:Anne Pennanen
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!