Uutiset

Näyttelijä Antti Reini: Facebook leimaa erakoksi!

03.01.2014 12:21

Luonnonrauhasta nauttiva näyttelijä Antti Reini muutti muutama vuosi sitten Heinävedelle, jossa hän on pyörittänyt kahvilaa kahtena viime kesänä. Hän viihtyy omassa rauhassa, mutta ei koe erakoituneensa.

– Nykypäivänä huomaa ansainneensa erakon leiman, jos on kuusikin tuntia pois Facebookista. Koen, että olen ollut maaseudulle muuttamisen jälkeen sosiaalisempi kuin koskaan. Voin olla Helsingin vilskeessä pitkiäkin aikoja, eikä mikään suuremmin ahdista. Eikä mua ole koskaan Helsinki ahdistanut vaan pikemminkin ne ajatukset oman pääni sisällä. Ei ihminen pääse itseään pakoon, muutti se sitten New Yorkiin tai Heinävedelle, Antti kertoo Seiskalle.

Oppitunti pääministeriltä!

Antti tekeekin uuden aluevaltauksen näytellessään Saara Cantellin ohjaamassa, joulukuussa ensi-iltaan tulleessa, Ainoat oikeat -elokuvassa fysioterapeuttiinsa rakastuvaa, auto-onnettomuudessa pahasti loukkaantunutta Suomen pääministeriä. Ensimmäistä kertaa romanttista komediaa tähdittävä Antti on totuttu yli 20 vuotta kestäneen näyttelijänuransa aikana näkemään aggressiivisten, väkivaltaisten ja vankilaan ajautuvien roolihahmojen saappaissa.

Rooliin valmistautumista Antti kuvailee tutkimusmatkaksi. Hän on tällä kertaa jutellut sekä fysioterapeutin että pääministeri Jyrki Kataisen kanssa ennen kameran eteen astelemista.

– Meillä oli Kataisen kanssa hyvin henkilökohtainen tapaaminen. En ole lähtenyt puimaan tunnin keskustelumme sisältöä missään. Vierailu vahvisti sen, että myös johtajillakin on perhe-elämä. Fysioterapeutin opetuksessa oli mielenkiintoista opetella kävelemään, Antti naurahtaa.

Hän kertoo, ettei ole koskaan pelännyt loukkaantuvansa vakavasti, vaikka on jo vuosia harrastanut enduroa.

KATSO MYÖS:

Antti Reini: Voisin osallistua sokeiden laskettelukisaan!

Vares-näyttelijä Antti Reini paljastaa yllättävän lempivastanäyttelijänsä - video!

Anu Sinisalo kukisti rakkaansa Antti Reinin ja Kuustoset raviradalla!

Vares-tähti Antti Reini raviradalla: Lähtö meni perseelleen!

Teksti:Petri Voutilainen
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!