Uutiset

Näyttävästi ruskettuneen Mauri Karjalaisen intohimoinen auringonotto kostautui – ”Syöpä saatiin poistettua!”

24.06.2020 17:02

Joensuulainen Mauri Karjalainen, 62, on kotikulmillaan jo lähes ikoninen hahmo. Joensuussa kesän tuloa ei ennusteta västäräkeistä vaan Karate-Maurista.

Kun Karate-Maurin paljas, öljytty ja treenattu vartalo ilmestyy katukuvaan, paikalliset tietävät, että kesä on tullut. Paahdetun kahvipavun värinen Mauri ottaa paidan pois heti, kun aurinko alkaa lämmittää.

Lue myös: Homottelua ja väkivallalla uhkailua! Mauri Karjalaisen, 62, persoonallinen olemus ärsyttää Joensuussa – ”Siinähän huutelette!”

 

Syöpä auringonotosta

Karate-Mauri on sinkku, ja naiselle olisi Joensuun Tarzanin kainalossa paikka. Naisen pitää olla hoikka ja nuorekas ja iältään 30–50-vuotias.

Karate-Mauri erosi 20 vuoden avioliitosta 2000-luvun alussa. Ero oli kova paikka, eikä päätös lähtenyt miehestä itsestään.

Joensuun Tarzan etsii rinnalleen nuorta Janea. – Naisen pitää olla nuorekas ja normaalipainoinen, ja jokin persoonallinen kiva piirre pitäisi löytyä.
Joensuun Tarzan etsii rinnalleen nuorta Janea. – Naisen pitää olla nuorekas ja normaalipainoinen, ja jokin persoonallinen kiva piirre pitäisi löytyä.

 

Lue myös: Nakuilua yleisellä rannalla! Joensuussa tunteita nostattava Mauri Karjalainen paljastaa näyttävän rusketuksensa salaisuuden!

Eron lisäksi Karate-Maurilla on ollut vastoinkäymisiä myös harrastuksensa parissa. Vuosi sitten Maurin intohimoinen auringonotto kostautui, kun ohimolta löytyi tyvisolusyöpä. Auringonottoa Mauri ei kuitenkaan aio lopettaa.

– Syöpä saatiin poistettua kokonaan. Käyn välillä lääkärissä näyttämässä epäilyttäviä luomia.

 

Teksti:Anna Tenhu
Kuvat:Timo Korhonen
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!