maarit feldt-ranta

Näyttävän uran politiikassa tehnyt Maarit Feldt-Ranta on kuollut - puolisolta koskettava kirjoitus: "Maailma menetti positiivisen ja eloisan ihmisen"

28.11.2019 13:33

SDP:n entinen kansanedustaja Maarit Feldt-Ranta on kuollut, kertoo STT. Hän menehtyi keskiviikkona 27.11. Maarit sairasti mahasyöpää, joka uusiutui talvella. Tammikuussa hän ilmoitti jäävänsä sairauslomalle kansanedustajan tehtävästä, eikä hän pystynyt olemaan ehdolla eduskuntavaaleissa keväällä.

Maarit sairastui syöpään ensimmäisen kerran jo kymmenen vuotta sitten.Maarit (51) oli kihloissa toimittaja Vesa Kallionpään kanssa. Vesa kertoi puolisonsa poismenosta Twitter-tilillään.

Maarit Feldt-Ranta kuoli pitkän kuolinpolun jälkeen 27.11.2019, mutta siihen asti hän eli. Maailma menetti positiivisen ja eloisan ihmisen, jonka epäitsekkyys ja elämänilo hipoi kaikkia rajoja. Itse menetin rakkaani ja vakuutuin harkitun #eutanasia :n tarpeesta. Suru on suuri.

Seiska ottaa osaa omaisten ja läheisten suruun. 

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Antero Alhonen
Kuvat: All Over Press

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!