Jere ja Nanna Karalahti

Nanna Karalahti julkaisi mielipiteitä herättävän kirjoituksen - avautuu perhepedistä: Edelleen mietin, että olisiko pitänyt!

18.08.2017 08:32

Ex-jääkiekkoilija Jere Karalahden vaimo Nanna Karalahti kirjoittaa tuoreessa blogipäivityksessään arjesta pariskunnan 1-vuotiaan Jax-pojan kanssa ja ratkaisuista, joita Nanna on tehnyt lapsensa kasvatuksessa.

Idealistaan kirjoittava Nanna huomauttaa heti tekstinsä aluksi, että kirjoitus voi herättää tunteita lukijoiden keskuudessa.

LUE LISÄÄ: Näin Nanna Karalahti yhdistää äitiyden ja treenaamisen!

- Kirjoitan mielipiteitä herättävistä aiheista. Tai olen huomannut, että kaikki lapsiin liittyvä herättää paljon mielipiteitä ja vahvoja kannanottoja. Itse pyrin lukeutumaan niihin, jolla on omat mielipiteet, mutten myöskään tuomitse toisten tapoja toimia. Myös omat mielipiteet ovat muuttuneet ja muuttuvat koko ajan paljon matkan varrella, Nanna kirjoittaa Idealistan blogissaan.

Kolme periaatetta

Kesällä Jeren kanssa yhteen palannut Nanna luettelee tekstissään kolme periaatetta, joiden mukaan hän ajatteli toimia äitinä oman lapsensa kanssa. Hän ajatteli, ettei totuttaisi lastaan ipadiin, ei päästäisi lasta pariskunnan yhteiseen vuoteeseen, vaan totuttaisi lapsen tämän omaan sänkyyn sekä pitäisi kotinsa aina siistinä.

LUE MYÖS: Eronneet Jere ja Nanna Karalahti viihtyvät taas keskenään: hurvittelivat yhdessä Linnanmäellä – kuvat!

LUE MYÖS: Jere ja Nanna Karalahti vahvistivat IS:lle: Rakkaus roihuaa taas - yhteenpaluu on totta!

Nanna myöntää tekstissä joutuneensa luopumaan kaikista näistä periaatteista. Ipad on toisinaan apuna ja kotikaan ei pysy yhtä siistinä kuin ennen lapsen hankkimista.

Ja myös Nannan suhtautuminen perhepetiin on muuttunut. Jax-poika on nukkunut Jeren ja Nannan vieressä pienestä pitäen aina viime aikoihin saakka.

- Hankin Jaxille sängyn Jollyroomista vasta muutama viikko sitten. Vielä en ole laittanut häntä sänkyyn nukkumaan muutamaa kokeilua lukuunottamatta. Sänky on kuitenkin nyt hankittu ja tultu askeleen lähemmäksi sitä ajatusta, että me kaikki nukkuisimme paremmin, Nanna kirjoittaa.

- Edelleen mietin, että olisiko pitänyt laittaa Jax alusta asti omaan sänkyyn ja/tai omaan huoneeseen, mutta olen kyllä sitä mieltä, että perhepeti on toiminut meillä hyvin. Rakastan nukkua poikani vieressä, Nanna perustelee.

Teksti: Seiskan toimitus
Kuvat: Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!