fbq
Uutiset
07.05.2018 09:47
Teksti | Kuvat: Panu Hörkkö
Martina Aitolehti ja Nanna Karalahti ökymersuilivat.
Nanna Karalahti ja Martina Aitolehti kaasuttelivat samanlaisilla Mersuilla Helsingissä: peräkkäin sakkopaikalla – pysäköinninvalvoja jäätyi!
Uutiset
07.05.2018 09:47
Teksti | Kuvat: Panu Hörkkö

Kohukaunottaret Nanna Karalahti ja Martina Aitolehti jäivät Seiskan paparazzin haaviin toissa viikolla Helsingin keskustassa, kun he kävivät herkullisella lounaalla.

Lue myös: Nanna Karalahti viimeisillään raskaana: muhkea vauvamasu varasti huomion Helsingissä - kuvat!

Samalla paljastui myös, että Nannalla ja Martinalla on aivan samanlaiset Mersut. Molemmat olivat parkissa ravintolan edessä somasti peräkkäin – sakkopaikoilla.

Nanna Karalahti ja Martina Aitolehti kurvailivat peräkkäin ökymersuillaan Helsingin keskustassa.
Nanna Karalahti ja Martina Aitolehti kurvailivat peräkkäin ökymersuillaan Helsingin keskustassa.

Lappulassi jäätyi

Kun Nanna ja Martina astelivat ulos ravintolasta, paikalle sattui myös pysäköinninvalvoja. Miehellä tuntui menevän pasmat sekaisin julkkisnaisten edessä, sillä hän ei kirjoittanut kaunottarille virhemaksua, vaikka olisi sen voinut tehdä. Sen sijaan lappulassi tyytyi luomaan pitkiä nuhtelevia katseita näyttävien julkkisdaamien perään.

Lue myös: Nanna Karalahti ja Martina Aitolehti avoimena ystävyyssuhteensa alusta: Urheilu toi meidät yhteen!

Juuttuivat ruuhkaan

Ravintolasta kaksikko lähti kohti Ullanlinnaa. Tehtaankadulla he kohtasivat yllättävän ongelman, kun Mersut eivät mahtuneet raitiovaunun ja bussin välistä. Martina yritti sitkeästi tunkea keulaansa bussin eteen, mutta bussikuski piti päänsä eikä päästänyt Martinaa kiilaamaan.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »