Uutiset

Nanna Karalahti etsii työntekijää – työtehtävät hämmästyttävän monipuolisia: markkinointia sekä päiväkodin ja kahvilan pyörittämistä!

14.05.2018 14:14

Toista lastaan odottava Nanna Karalahti kaipaa apua arkensa ja yrityksensä pyörittämiseen.

Nanna julkaisi Instagram-tilillään ilmoituksen, jossa hän etsii itselleen työntekijää. Ilmoituksen perusteella työ sisältää hyvin monipuolisia tehtäviä.

Työnkuvaan kuuluu assarin hommat, mutta myös yrityksen kehittäminen, markkinointi ja vastuu. (HEROTREENI, henk. koht brändi, kahvila, päiväkoti, Real training camp yms..) Työpaikkana pääkaupunkiseutu (Helsinki ja Kerava) sekä etätyöt. Toiveena olisi, että työntekijä olisi erittäin oma-aloitteinen. Kaikki osaaminen liikunta-alalta ja kuvaaminen plussaa, Nanna kirjoitti.

Nanna toteuttaa rekrytoinnin hyvin nopeasti, sillä hän haluaa uuden työntekijänsä aloittavan työt viimeistään kesäkuun alussa. Työpaikkailmoituksessa ei kerrota työntekijän palkasta mitään, mutta työtehtävien laajuuden perusteella työntekijän ei toivon mukaan tarvitse tyytyä pelkkiin taskurahoihin.

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:Pasi Murto, Instagram
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!