fbqNämä Love Island Suomi -pariskunnat ovat edelleen yhdessä: Parasta on ku enää ei tarvi jännittää et joutuuko vaihtaan! | Seiska
Katso kuvat!
Love Island Suomi

Nämä Love Island Suomi -pariskunnat ovat edelleen yhdessä: Parasta on ku enää ei tarvi jännittää et joutuuko vaihtaan!

Uutiset | 18.02.2019 19:07

Viime syksyn televisiossa pyörinyt Love Island Suomi -tosi-tv-sarja huipentui finaaliin marraskuun lopulla. Kolmesta finalistipariskunnasta voiton vei turkulainen Jeffrey ja tamperelainen Aura.

MTV:n mukaan suhde ei kuitenkaan kestänyt normaalia arkea, vaan pari erosi jo alkuvuodesta.

KATSO MYÖS: LOVE ISLAND SUOMI -KAUNOTTARET PITIVÄT VILLIT TRIPLASYNTTÄRIT SAMBAKOULULLA - KATSO KUVAT!

Myös ohjelman alkumetreiltä asti yhtä pitäneet Ville ja Pauliina lähtivät MTV:n mukaan tammikuun puolivälissä eri teille.

Kahden parin rakkaus kukoistaa

Tamperelaiset Anku ja Patrick ovat kuitenkin edelleen yhdessä.

LUE LISÄÄ: PATRICKIN JA ANKUN ROMANSSI JATKUU MYÖS LOVE ISLAND -OHJELMAN JÄLKEEN – VÄLIMATKA EI OLE ESTEENÄ!

- 4kk parina. Parasta on ku enää ei tarvi jännittää ett joutuuko vaihtaan, Anku postasi Instagramiin sydän-emojin kera.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

4kk parina ❤️ Parasta on ku enää ei tarvi jännittää ett joutuuko vaihtaan! 😂 Kaikki oikeudet @subsuomi

Henkilön Anku Syrjä (@ankujohanna) jakama julkaisu

Myös Veera ja Janne ovat edelleen onnellisesti yhdessä.

KATSO MYÖS: LOVE ISLAND -KAUNOTAR VEERALTA KUUMAA LEMPEÄ TÄYNNÄ OLEVA SOMEPÄIVITYS – RAKKAUS JANNEEN HEHKUU KILOMETRIEN PÄÄHÄN: ”VAIKEE IDENTIFIOIDA ITSENSÄ JONKUN TYTTÖYSTÄVÄKSI”

- Parasta mitä mulle on tapahtunu, Veera hehkutti viime viikolla omassa Instagram-profiilissaan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Parasta mitä mulle on tapahtunu 🖤

Henkilön Vᴇᴇʀᴀ Vɪʀᴛᴀ (@veerajjulia) jakama julkaisu

Tän kuvan ottamisen aikaan, kun oltiin just pudottu Love Islandilta, mä vaan toivoin, että meidän juttu toimis ulkomaailmassakin. En ois kuitenkaan uskonu, että se vois toimia näin hyvin. En ajatellu, et vois rakastaa enempää mutta ilmeisesti voi. Joka päivä enemmän, Veera fiilistelee.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tässä #tb kuvassa näytän tosi onnelliselta mut jos se on vaan mahdollista niin nyt oon vielä ainakin triplasti onnellisempi! Tän kuvan ottamisen aikaan, kun oltiin just pudottu Love Islandilta, mä vaan toivoin, että meidän juttu toimis ulkomaailmassakin. En ois kuitenkaan uskonu, että se vois toimia näin hyvin. En ajatellu, et vois rakastaa enempää mutta ilmeisesti voi. Joka päivä enemmän.⁣ ⁣ Tänään maanantai on mulle sunnuntai. Ainaki sen osalta, et piti sanoo heipat. Toisaalta vaikka piti herätä epäinhimilliseen aikaan niin kolme yötä viikossa yhessä on aika paljon enemmän kun kaks yötä viikossa. Ja eroaminen vähän kuuden jälkeen aamulla juna-asemalla oli helpompaa, koska oli niin koomassa ettei ees tajunnu itkee niinku normaalisti. Ja nyt voi sanoo et ylihuomisen ylihuomenna nähdään taas.⁣ ⁣ Eilen illalla (tai yöllä) kun olin nukahtamassa siihen, kun hengitettiin samaan tahtiin ja mulla oli niin lämmin ja mukava olla siinä Jannen sylissä, sanoin et ainoo miten tää tilanne vois olla parempi, ois et sais nukkuu niin pitkään ku haluaa ja ois jossain lämpimämmässä. Niinku villassa. Mut en mä muuten sitä aikaa sillai kaipaa, tää oikee elämä on ollu meille niin hyvä juttu. Mut sitä lämpöö ja yhteistä aikaa mä kaipaan. Mulle joka päivä olis loma Espanjassa jos saisin nukahtaa Jannen viereen joka ilta.⁣ ⁣ Mut anycase. Syy miks mä heräsin tänään epäinhimilliseen aikaan ja lähin vasta maanantaiaamuna himaan, oli et me väsättiin teille eilen uutta vidii ja sen aikataulu niin sanotusti venähti.😂 Paljon. Nii käykää kattoo se ny! Linkki löytyy biosta!⁣ ⁣ (Mua ei kyllä oikeesti yhtään haitannu, että aikataulu venähti. Sais venähtää joka sunnuntai. Nukuin vähän, mutta paremmin kun koskaan yksin. 🙄🥰)⁣ ⁣ #teamvanne

Henkilön Vᴇᴇʀᴀ Vɪʀᴛᴀ (@veerajjulia) jakama julkaisu

Myös sinkuiksi jääneet Love Island Suomi -kilpailijat ovat pitäneet tiiviisti yhteyttä ohjelman jälkeen - etenkin bilettämisen merkeissä.

KATSO MYÖS: KUUMAT LOVE ISLAND -SINKUT VILLIINTYIVÄT HELSINGIN YÖSSÄ: JUHLAJUOMAT MAISTUIVAT – KATSO KUVA

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ!

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:MTV MEDIA ja instagram

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!