Uutiset

Naistenmiehenä tunnettu Mikael Jungner jakaa parisuhdevinkkejä Kotiliedessä ja kertoo seksipaljastuksen!

06.06.2019 20:24

Mikael Jungner, 54, tuli kansallisesti tunnetuksi vuonna 2005, kun hänet valittiin Yleisradion toimitusjohtajaksi. Pesti Ylessä jäi viiden vuoden mittaiseksi, mutta tuona aikana hän näkyi enemmän julkisuudessa kuin yksikään Ylen toimitusjohtaja aiemmin.

Yksi syy oli rakkaus. Toimitusjohtaja iski silmänsä näyttävään tv-kuuluttaja Maria Matthesiin, ja vuonna 2007 oli häiden aika. Avioliitto päättyi eroon viitisen vuotta myöhemmin.

Jungner jätti Ylen ja lähti politiikaan. Hän tuli valituksi kansanedustajaksi SDP:n riveistä vuonna 2011. Yhden kauden jälkeen hän siirtyi yksityiselle sektorille, viestintätoimiston johtotehtäviin. 

Silloisen Ylen toimitusjohtaja-Jungnerin suhdeasiat noteerattiin Seiskassa.

capture

Maria Mikae

Naistenmies

Suomalaiset saivat jälleen puhuttavaa Jungnerin suhdekuvioista, kun vuonna 2014 hän alkoi seurustella nuoren Emilia Poikkeuksen (nyk. rva Lagus) kanssa. Ikäeroa rakastavaisilla oli yli neljännesvuosisata. Suhde päättyi omia aikojaan, ja sen jälkeen herra Jungner on tiettävästi pysytellyt sinkkuna.

Seura-lehti siteeraa Kotilieden haastattelua, jossa naistenkaatajan maineessa oleva mies jakaa parisuhdevinkkejä.

Yksi tärkeä taito on osata lukea, milloin suhde on tullut tiensä päähän.

- Ennen kuin toisen askeleet viereisessä huoneessa alkavat ärsyttää, täytyy osata lähteä. Erotkaa ajoissa hyvät ihmiset, hän suosittelee.

Lisäksi ei ole syytä suuttua, jos kumppani menee ja rakastuu johonkin toiseen ihmiseen.

- Pikkuhiljaa olen oppinut, että en rakasta toista ihmistä omistaakseni hänet. Rakastan siksi, että hän on minulle tärkeä. Jos hän löytää onnen jostain muualta, se tekee minutkin onnelliseksi.

Suhde nuoreen Emiliaan nousi otsikoihin ja pari antoi myös auliisti haastatteluja.

Mikael Emilia

Seksipaljastus

Lehtihaastattelussa Jungner kertoo, että hänellä on maine "sarjarakastajana" Esimerkiksi kerran hän kutsui kotiinsa erään daamin ravintolaillan jälkeen odottamaan taksikyytiä. Mies laittoi teetä tulemaan, mutta naisella olikin mielessä jotain ihan muuta. 

- Löysin hänet makuuhuoneesta, alastomaksi riisuuntuneena. Kun kysyin, mitä ihmettä teet, hän vastasi näin: ensin ajattelin, että tässä ei ole kyse seksistä, mutta koska olet Mikael Jungner, turhaan minä tässä vastustelen.

Seksitouhut jäivät kuitenkin väliin. 

Teksti:Pauli Poutanen
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!