Uutiset

Näistä vaatteista Johanna Tukiainen haaveilee lapsensa syntymän jälkeen: ”Kun olen päässyt takaisin kuosiin…”

27.09.2020 17:32

Esikoisensa syntymään valmistautuva Johanna Tukiainen malttaa tuskin odottaa pääsevänsä pukemaan vauvansa näyttäviin asuihin.

Ruotsissa asuva Johanna on jo ostanut lapselleen kaikenlaisia vaatteita, mutta aina löytyy jotain uutta ja hienoa. Johanna kävi Mall of Scandinavia -ostoskeskuksessa ja ihastui marjapuuron väriseen vauvapukuun.

- Minulla on itselläni samanvärisiä asuja syksyä varten, niin tässä olisi sama teema. Äiti ja tytär olisivat pukeutuneet samoihin väreihin, Johanna kertoo Kohusta kehtoon -sarjassa.

Lue myös: Johanna Tukiainen täräyttää suorat sanat Suomesta ja hehkuttaa Ruotsia: ”Suomalaiset ovat junttikansaa ja kyräilijöitä!"

Johanna on kertonut lukuisia kertoja rakastavansa shoppailua, ja ostoskeskuksessa hän huomasi housut, jotka hän haluaa itselleen lapsen syntymän jälkeen.

- Rikki revityt farkut toimivat aina. Sitten jossain vaiheessa raskauden jälkeen, kun olen päässyt takaisin kuosiin. Siihen voi mennä aikaa. Olen sen ikäinen nainen, että aineenvaihdunta ja kaikki toimivat hitaammin.

KAIKKI KOHUSTA KEHTOON -JAKSOT LÖYDÄT TÄÄLTÄ.

Teksti:Antero Alhonen
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!