Paparazzikuvat!
Kaija Koo ja Waltteri Torikka

Näin villi bailuilta päättyi! Kaija Koo vei julkkisseurueen tunnettuun yökerhoon, Waltteri Torikalle iski väsy – kuvat!

27.10.2019 16:03

Viime torstaina ilmestyneessä Seiskassa on railakas paparazzikuvien galleria iskelmätähti Kaija Koon, 57, ja oopperalaulaja Waltteri Torikan, 35, villistä bileyöstä Helsingissä viime viikon perjantaina.

Waltteri ja Kaija pinkoivat pääkaupungin iltaelämään sen jälkeen, kun Waltteri oli noussut yllättäen Kapsäkki-musiikkiteatterin lauteille. Juhlaseurueessa oli mukana myös ex-huippumalli Saimi Hoyer, 45, sekä kaksi tuntematonta naista.

Lue lisää: Waltteri Torikalla ja Kaija Koolla raisu bileyö Helsingissä - villit kuvat Seiskassa!

Väsy iski, mutta bileet jatkui

Kolmikko meni ensin illalliselle georgialaiseen Purpur-ravintolaan. Helsingin Kaartinkaupungissa sijaitsevassa, näyttelijä Ville Haapasalon omistavassa ravintolassa Waltteri nautti maittavan aterian yhteydessä runsaasti punaviiniä. Lasiin kaadettiin taajaan täydennystä, ja oopperatähti tilasi vielä juuri ennen valomerkkiäkin tarjoilijan pulloineen paikalle.

Viini maistui Waltterille.
Viini maistui Waltterille.

Puolenyön tietämillä, kun ravintola laittoi oviaan kiinni, alkoikin seurue jo olla huomattavan hilpeällä juhlatuulella.

Lopulta kolmikko pääsi ravintolasta ulos. Ovella näytti siltä, että Waltteria ja Saimia oli alkanut väsyttää, mutta Kaija oli yhä energisellä tuulella.

Lue lisää: Kääk, mitä ilmeilyä! Villisti bilettänyt Saimi Hoyer elehti härskisti Kaija Koon ja Waltteri Torikan kanssa – kuva!

Waltteri ja saimi
Waltteri ja Saimi näyttivät puolen yön tietämillä jo huomattavan väsähtäneiltä. Waltterilla oli silmät kiinni ja Saimia haukotutti. 

Nähtävästi juuri Kaija sai muun porukan puhuttua jatkamaan juhlia. Seurue päätyi Ville Haapasalon ravintolasta parin korttelin päähän yökerho Kaarle XII:een eli kotoisammin Kalleen juhliaan jatkamaan.

Kaija Koo vei seurueen päättäväisin askelin jatkamaan juhlia yökerho Kalleen!
Kaija Koo vei seurueen päättäväisin askelin jatkamaan juhlia yökerho Kalleen!

Lue ja katso lisää kuvia bileyöstä torstain Seiskasta!

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Panu Hörkkö
Kuvat: Panu Hörkkö

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!