Uutiset

Näin uskonto näkyy Big Brotherin evankelista-Villen perheessä – eivät juhli halloweenia: Kuolleiden palvonta ei iske kristinuskoon!

12.12.2019 22:31

Big Brotherissa ihastuttanut ja vihastuttanut evankelista-Ville kertoi Seiskalle, millä tavoin kristinusko vaikuttaa heidän perheessään.

Villellä ja hänen vaimollaan Dianalla on kaksi lasta. Vaikka kristinusko on koko perheelle tärkeä asia, eivät Ville ja Diana halua lastensa jäävän paitsi mistään.

– Emme juhli halloweenia, eikä siitä neuvotella. Voimme silti järjestää naamiaiset ja ostaa karkkia. Haluan perustella asiaa sillä, että halloween on kelttiläinen okkultistinen juhla. Kuolleiden palvonta ei iske kristinuskoon millään tavalla. Meillä on lapsillemme korvaava vaihtoehto, jotta he eivät jää paitsi mistään, Ville totesi Seiskalle hiljattain.

Lue myös: Big Brotherin evankelista-Ville esitteli Diana-vaimonsa: Suhteemme alkoi yhden illan jutusta!

Diana ja Ville haluavat kasvattaa lapsensa uskossa mutta eivät vääntää heitä tiettyyn muottiin.

– Olen kuullut monia tarinoita siitä, että uskovaisissa perheissä lapset ovat alkaneet kapinoida teini-iässä, koska kaikki on ollut kiellettyä. Toivon, etteivät lapsemme tee asioita selkämme takana ja jätä kertomatta niistä sen pelon takia, että heitä on opetettu eri tavalla, Diana pohti.

Lue myös: Rajuja kommentteja Big Brotherin evankelista-Villestä: ”Minun kirjoitettiin olevan vaimonhakkaaja” – näin Diana-vaimo kommentoi!

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:Pasi Murto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!