fbq
Uutiset
29.11.2018 18:35
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: Seiskan toimitus ja Instagram
alina voronkova
Näin upeita ovat Pohjoismaiden Miss Universum -ehdokkaat – kuka heistä on kaunein?
Uutiset
29.11.2018 18:35
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: Seiskan toimitus ja Instagram

Missimaailmassa kuluva vuosi huipentuu Thaimaahan. Miss Universum -kilpailu järjestetään tänä vuonna jo 68. kerran. Suomea edustaa tuore Miss Suomemme Alina Voronkova, jonka fantasiapuku uhkuu yksityiskohtia Suomen luonnosta. 

Suomi on voittanut Miss Universum -kilpailun viimeksi vuonna 1975, kun maatamme edusti Anne Pohtamo. Kuten aina, kamppailu maailman kauneimman tittelistä on kova. Myös Pohjoismaiden edustajien kesken, sillä Ruotsin, Norjan sekä Tanskan ehdokkaat ovat vähintäänkin yhtä upeita kuin Suomea edustava Voronkova. 

Lue lisää: Tässä ovat kohua herättäneen Miss Suomen vanhemmat Dmitri ja Svetlana: He ovat todella ylpeitä minusta - katso kuva!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

📷 @osamah_wisam_92

Henkilön Emma Strandberg (@emmastrandbergh) jakama julkaisu

Ruotsi

Emma Strandberg on 22-vuotias yliopisto-opiskelija, joka syntyi luontoa rakastavaan perheeseen. Emman suurin haave on auttaa ihmisiä itsetunnon parissa. Nainen haluaa auttaa erityisesti nuoria, jotta he uskaltaisivat jakamaan tarinansa vertaistukena muille itsetunnon kanssa kamppaileville ihmisille. 

Norja

22-vuotias Susanne Næss Guttorm on Norjan saamelainen. Nainen opiskelee rakennusinsinööriksi Oslossa. Sen lisäksi Susanne tekee vapaaehtoistyötä erityisesti syöpää sairastavien ihmisten hyväksi. 

Tanska

Myös Tanskan edustaja Helena Hauser on 22-vuotias kaunotar. Hän aloitti äskettäin ThisIsMe-nimisen projektin, jossa hän käsittelee sitä, että minkä vuoksi sosiaalisessa mediassa julkaistaan vain täydellisyyttä hipovia valokuvia. Ensi vuonna Helena tavoittelee uraa journalistina sekä luennoitsijana itsensä rakastamisesta.