Sofia

Näin upeana Sofia Belórf saapui Niko-rakkaan tunnustusoikeudenkäyntiin: näyttävä tekoturkis ja huiman korkeat korot!

02.04.2020 09:11

Liikemies Niko Ranta-aho tunnustaa Helsingin käräjäoikeudessa rikokset, joista häntä syytetään. Varovaisten arvioiden mukaan tunnustus lukuisista törkeistä huumausainerikoksista vie hänet telkien taa vuosikausiksi, mutta on mahdollista, että tunnustamisen myötä hänelle ei tuomita maksimirangaistusta eli 13 vuotta ehdotonta vankeutta. 

Lue myös: Sofia järkyttyi Nikon tunnustuksesta!

Katiska-juttuna tunnettu rikoskokonaisuus on monella tapaa poikkeuksellinen. Epäillyt ovat poliisin ja syyttäjän mukaan liikuttaneet miljoonien eurojen arvosta laittomia aineita Suomen markkinoille ja huumeiden jakelua hoidettiin kuin keskisuurta verkkokauppaa. Oman osansa tapaukseen antaa pääsyytetty Niko Ranta-ahon lifestyle Ferrareineen ja luksusmatkoineen. Hänen somensa vaimeni vasta viime heinäkuussa Ruisrockin jälkeen, kun poliisi aloitti epäiltyjen kiinniotot.

Suuri huomio on kohdistunut myös Nikon rakkaaseen, fitness-malli Sofia Belórfiin, jota epäillään muutamasta pikkurikoksesta vyyhtiin liittyen. Vaikka tilanne on varmasti ikävä ja Niko-kulta joutuu pitkäksi aikaa vankilaan, ei Sofia ainakaan ole himmentänyt näyttävää tyyliään.

Päät kääntyivät oikeustalolla, kun Sofi asteli turvatarkastukeen turkistakissa ja korkeakorkoisissa saappaissa. 

Upeana kovaan päivään

r

 

s

se

Turvatarkastuksen jäljeen Seiska yritti kysellä Sofialta kommenttia, mutta hän harppoi käsi kasvojen suojana kohti salia.

se

"Miten kommentoit tätä päivää?", Seiska kysyi, mutta Sofia eteni sanomatta mitään. 

Seiska tuo iloa elämään! Autamme nyt lukijoitamme joka kuukausi. Tunnetko jonkun, joka on avun tarpeessa? Auta läheistäsi ja ilmoita hänestä meille!

Teksti: Niki Miettinen, Pauli Poutanen
Kuvat: Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!