Uutiset

Näin ulkonäkö muuttuu, kun ei syö 10 kuukauteen sokeria: Ida Jokikunnas näyttää mallia - huima kuva muodonmuutoksesta!

26.03.2018 20:41

Kauneusalan yrittäjä Ida Jokikunnas aloitti vajaa vuosi sitten kuurin, jossa ei saa syödä lainkaan sokeria. Kuurin tarkoituksena ei ole kuitenkaan laihduttaa, vaan tavoitella parempaa ihoa ja kauneutta. Ida kertoo Kauneus ja Terveys -lehden blogissaan, että sokerittomuudella oli tarkoitus testata, aiheuttaako sokeri iho-ongelmia ja onko niistä mahdollista päästä eroon kuurin avulla. 

Ida ei karsinut ruokavaliosta valkoisia jauhoja, kahvia tai maitotuotteita, vaan ainoastaan sokerin. Ensimmäisen viiden kuukauden aikana meikkitaiteilija rajasi hieman herkuttelua ja vaaleita jauhoja. Viiden kuukauden jälkeen painoa oli tippunut 8 kiloa huomaamata.

- Kasvoissa näkyi isoin muutos, ne olivat kaventuneet reilusti, Ida kirjoittaa blogissaan.

Ida kertoo, että piilosokeria on kaikkialla. Esimerkiksi leivät, mausteet ja lihaliemet saatavat sisältää usein sokeria. 

- Ehkä se isoin asia, jonka tämän sokerittomuuden myötä huomasin oli se, että piilosokeria on mennyt paljon kroppaan aiemmin ja sen päälle olen kiskonut vielä ne suklaat, karkit, kakut ja jäätelöt, huhhu, Ida kirjoittaa. 

Ida kertookin herkuttelevansa nykyään hedelmillä ja marjoilla, joissa on niiden luontaista sokeria, eli fruktoosia. Pahemman makean himon tullessa meikkitaiteilija herkuttelee sokerittomalla suklaalla. 

Pastaa, risottoa, leipää, kermaisia kastikkeita yms. yms. eli en todellakaan ole ollut millään dietillä (enkä muuten tule koskaan olemaankaan). Olen antanut itelleni luvan nauttia ruoasta ja herkuista ihan samoin tavoin vaikka se sokeri onkin poissa ruokavaliosta.

Ida on luetellut blogissaan positiiviset muutokset sokerilakon myötä. 

- energisyys parempi

- ei verensokerin ailahteluita

- iho voi paremmin

- ei ihottumia enää jatkuvasti

- menkkakivut pienemmät

- kasvojen ja kropan pöhötys laskenut

- silmät kirkastuneet

- ei lisääntyneitä juonteita 10 kuukauteen

- hampaat voi paremmin

- järkikin tuntuu juoksevan paremmin

Lue koko postaus täältä. 

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Kai Gustaffson, Instagram
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!