pyhimys eli mikko kuoppala

Näin superkiireinen Pyhimys rentoutuu - lähes 50 kesäkeikkaa: "Puolisoni on opettaja, joten..."

12.06.2019 18:15

Helsinki-päivä konsertissa esiintyvä Pyhimys kertoi medialle keikkailevansa tänä kesänä jälleen runsaasti. Luvassa on ainakin 45 tapahtumaa. 

- Odotan mökkeilyä ja rauhoittumista! Mutta valitettavasti sielläkin tulee varmasti kirjoiteltua uusiakin biisejä, että se voi olla vähän ongelmallista rauhoittumisen kanssa, Pyhimys eli Mikko Kuoppala kertoo. 

Lue lisää: Näin Teflon Brothersin suosikkipopparit yhdistävät keikkakiireet ja perhe-elämän – Pyhimys: Tyttäreni loukkaantui Leijonien kultajuhlista!

Luvassa on Mikon sanoin kevyt juhannus, sillä keikkoja on aiempia vähemmän. Kesäkiirettä silti pitää, sillä mies esiintyy soolona sekä Teflon Brothers -ja Saimaa -yhtyeiden kanssa. 

- Vetäytymistä ajatellen, niin sitä voi harrastaa vaikka keikkamatkoilla, kun vetää vain luurit korville. Mökillä muu perhe voi vaikka lähteä lasten eläinpuistoon ja silloin saan omaa aikaa. Ylipäätänsä, että pääsee vaan vaikka ulos, niin sekin vaikuttaa positiivisesti, Mikko kertoo. 

Kesällä niin Mikko kuin hänen perheensä nauttivat elämästä mökkeilyn parissa. 

- Puolisoni on opettaja, joten edessä on pitkä kesäloma. Siitä huolimatta perheeni ei kulje keikkamatkoilla mukana. Meillä on tosin sopimus, että vanhempi tyttäreni tulee kesässä yhdeksi viikonlopuksi mukaan keikkarundille, Mikko jatkaa. 

 

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!

Teksti: petri voutilainen
Kuvat: pasi murto

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!