Katso kuvat!

Näin onnellisesti poseeraa superseksikäs videopelinörtti - Laine Brucen sensuellit alusvaatekuvat: katso näkymät edestä ja takaa

Uutiset | 17.11.2020 23:28

Seiskan tähtityttönäkin poseerannut Laine Bruce, 30, esittelee henkeäsalpaavia muotojaan seksikkäissä alusvaatekuvissa Instagramissa. Tatuoitu kaunotar on onnensa kukkuloilla, kun pääsee pelikoneensa ääreen.

- Täällä olen onnellisimmillani, Laine kertoo. 

Alastomana säätyttönäkin tunntuksi tullut tummatukkainen kaunotar teki kaksi kuvapäivitystä, joissa hän on tietokoneensa ääressä sensuelleissa alusvaatteissa. 

Lue myös: Suomen nakuilevin nörtti! Alastomana säätyttönä tunnettu Laine Bruce julkaisee rohkeita kuvia - tämä kuva oli liikaa Instagramille! 

Ensimmäisessä otoksessa hän on selin kameraan eroottisesti peppu pystyssä. Toisessa taas hänen muhkea povensa on käännetty esiin katsojan iloksi. Katsettaan Laine ei kuitenkaan koneen näytöstä irrota. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Laine Bruce (@lainebruce)

Lue myös: Aikamoista K18-herutusta: povipommi Laine Bruce eroottisesti peppu pystyssä ja sormetkin suussa - alastonkuvia aikuisviihdesivustolla! 

Rahan takia

Tumma ja tulinen kaunotar mainostaa Instagram-tilillään maksullista OnlyFans-aikusiviihdesivustoaan. Laineen sivuston K18-materiaaleille Laine on läväyttänyt 13 euron kuukausihinnan. 

Lue lisää: Laine Bruce näyttää alastoman vartalonsa, Elina Tervo paljastaa rintansa topin läpi – näin suomalaiset julkkiskaunottaret nakuilevat maksullisella K18-sivustolla!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Laine Bruce (@lainebruce)

Lue myös: Alastoman säätytön tili K18-sivustolla hiljeni yhtäkkiä, syyksi paljastui vammautuminen - Laine Bruce: "Mulla on kepit ja tukiside tällä hetkellä"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Laine Bruce (@lainebruce)

Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:Seiskan toimitus, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!