Uutiset

Näin olympiaurheilijan Sotshista pelastamille koiranpennuille kävi!

24.09.2014 15:09

Amerikkalainen freestylehiihtäjä Gus Kenworthy herätti huomiota Sotshin olympialaisissa adoptoimalla kulkukoiraemon ja sen neljä pentua.

TAUSTAA: Hän on Sotshin suurin sydäntenmurskaaja - tässä hurmaava syy!

Maaliskuulle venynyt adoptio ei sujunut helposti, eikä ikäviltä uutisiltakaan vältytty. Yksi aliravituista pennuista kuoli jo Sotshissa ja toinen New Yorkissa. Kaksi muuta pentua, musta Mishka ja sekavärinen Jake, voivat kuitenkin mainiosti.

Koirista Mishka kuuluu Gusille ja Jake tämän valokuvaajaystävälle Robin Macdonaldille, joka jäi olympialaisten jälkeen Venäjälle hoitamaan adoptioasiaa. Eläimet ovat kuitenkin todella kiintyneitä toisiinsa ja ne ovat päätyneet asumaan Gusin luona.

 

 

Gus Kenworthy oli pitkään suorastaan yliherkkä koiriensa vaivoille sillä hän pelkäsi, että myös kaksi henkiin jäänyttä pentua kuolisi.

- Ramppasin niiden kanssa eläinlääkärillä sillä jokainen pikku asia sai minut hermostumaan, Gus sanoi People-lehdelle.

Pennut selvisivät kuitenkin lopulta hienosti.

 

 

- Ne ovat molemmat saaneet rutkasti lisää painoa. Ne ovat todella terveitä. Niiden turkki on erittäin pehmeää, silmät kirkkaita ja niiden hengitys haisee hyvältä, Gus Kenworthy kertoi People-lehdelle.

Denverissä asuva Gus on postannut Instagramiin kuvia koirakavereistaan, joista on tullut yli 20-kiloisia rontteja.

 

Vielä alkukesästä pennut olivat näin pieniä! Emokoira pysyi myös perheessä - se nimettiin Mamuchaksi ja se asuu nykyään Gusin äidin Pip Kenworthyn luona.

 

Gus kertoo muuttuneensa varsinaiseksi kotihiireksi koirien myötä, sillä hän ei halua mennä enää minnekään ilman niitä. Koirat jakavat jopa Gusin sängyn, joka alkaakin miehen mukaan tuntua jo varsin pieneltä!

 

 

 

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!