Uutiset
Katso kuvat!

Näin näytät nuoremmalta! Meikkaajaksi ryhtynyt Ensitreffit alttarilla -Miia: "Länsimaalainen meikkaus vanhentaa" - paljastaa blogissaan korealaisten niksit!

13.03.2018 18:02

Ensitreffit alttarilla -ohjelmasta julkisuuteen ponnahtanut Miia Ezen paljastaa Idealistan blogissaan miten itsensä voi meikata nuoremman näköiseksi.

Sarjan ensimmäiseltä tuotantokaudelta tuttu kaunotar työskenteli Ollin kanssa avioituessaan lentoemäntänä, mutta on sittemmin vaihtanut ammattia meikkaajaksi ja bloggaajaksi.

LUE MYÖS: Oho, Ensitreffit alttarilla -Miiasta tuli suosittu meikkitubettaja!

"Kaikki tehdään pyöreämpänä"

Tuoreessa blogipostauksessaan Miia kertoo tutustuneensa korealaiseen kosmetiikkaan ja huomanneensa, että länsimaalainen meikkaustapa vanhentaa. 

Kaikista tärkeintä on tietenkin kaunis ja kuulas iho, mutta heillä on myös muutamia nuorentavia kikka kolmosia takataskussa – muutakin kuin Etelä-Koreassa kukoistava kauneuskirurgia. Nuorentavassa meikissä perusidea on, että kaikki tehdään niin sanotusti pyöreämpänä.

Vinkkeinä Miia antaakin, ettei kasvoja kannata varjostaa kulmikkaiksi. Poskipuna laitetaan nuorentavassa meikissä vain poskipäihin ja kulmakarvat tehdään mahdollisimman suoran mallisiksi.

Silmämeikissä on tärkeää välttää tummia sävyjä ja kissamaisia silmiä, ja huulipunan sävyn kannattaa olla raikas.

Lue koko postaus kuvineen täältä.

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus ja Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!