Uutiset

Näin läheisesti Martina Aitolehti ja Hannes Hyvönen kisailevat – paparazzikuvat!

19.06.2017 08:01

Seiska uutisoi pari viikkoa sitten kohukaunotar Martina Aitolehden, 34, ja ex-jääkiekkoilija Hannes Hyvösen, 41, lämpimistä väleistä. Heitä yhdistää myös työ, sillä kummatkin osallistuvat ruutuun palaavaan Gladiaattorit-ohjelmaan, jonka kuvaukset päättyivät viikko sitten Tampereella.

Tämä lemmenviikonloppu johti Martina Aitolehden eroon? Viettää Hannes Hyvösen kanssa öitä yhdessä – salakuva!

Samoihin aikoihin Martinan miesystävä Stefan Therman julkaisi Facebookissa eropäivityksen, jonka hän kuitenkin poisti seuraavalla viikolla. Viime viikonloppuna Stefan kertoi jälleen Facebookin suhdestatuksensa olevan sinkku.

JESTAS, MITÄ TYLYTYSTÄ EROPÄIVITYKSESSÄ: MARTINA AITOLEHTI TUULETTAA - UUSI KULTA LISÄÄ VETTÄ MYLLYYN!

Martina Aitolehti Hannes Hyvönen paparazzi

Ilo uudesta ystävyydestä

Viime viikolla Martina jakoi Instagramissa yhteiskuvan Hanneksen kanssa Gladiaattorit-ohjelman kulisseista. Siinä hän iloitsi ystävyydestään Hannekseen.

– Yksi siisteimpiä juttuja on, että olen saanut elämääni ihan huikean tyypin, Martina hehkutti kuvan yhteydessä.

Kuvauksista tihkui Seiskalle vinkkejä, että kaksikko vietti tiiviisti aikaa keskenään. Lähipiirin mukaan ystävyys lieneekin muuttumassa hiljalleen romanssiksi, ellei sitä jo ole.

– He olivat kuin paita ja peppu. Kuvausten tauolla Martina ja Hannes hulluttelivat toistensa kanssa ja kävivät kahdestaan ulkona reippailemassa ja vetämässä henkeä, Seiskalle supistaan.

Martinan ja Hanneksen välit vaikuttivat varsin läheisiltä. Kuvausten tauolla Hurja-lempinimellä tunnettu Hannes painoi jopa päänsä Martinan rintojen väliin, mikä Martinaa näytti lähinnä naurattavan.

hannes hyvönen ja martina aitolehti kisailevat

Silminnäkijöiden mukaan Martina ja Hannes nähtiin myös viettämässä iltaa taannoin kahdestaan Bar-Ihkussa Tampereella. Ilta päättyi kiihkeisiin suudelmiin.

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!