Sami Hintsanen, Varpu Hintsanen

Näin kauniit hautajaiset Varpu ja Sami Hintsanen järjestivät Senja-tyttärelleen – eivät pukeutuneet mustiin: ”Meillä oli kukkaseppeleet päässä”

13.08.2019 15:02

Tartu mikkiin -ohjelmastakin tutun laulaja-juontajan Sami Hintsasen, 47, ja hänen Varpu-vaimonsa perhettä kohtasi suuri tragedia alkukesästä, kun perheen 8-vuotias Senja-tytär menehtyi syöpään.

Senja ehti sairastaa syöpää kolme vuotta.

Hintsaset järjestivät Senjalle kesällä kauniit hautajaiset. 

– Hautajaiset mielletään surujuhlana ja sitä sen onkin, mutta halusimme ajatella, että järjestimme Senjan elämän muistojuhlan. Lähdimme siitä lähtökohdasta, millaiset juhlat Senja olisi itse halunnut järjestää. Päätimme, ettemme pukeudu mustiin. Meillä oli kukkaseppeleet päässä ja laskimme taivaaseen ilmapallot.

Lue myös: Juontaja-laulaja Sami Hintsanen ja Varpu-vaimo hautasivat 8-vuotiaan Senja-tyttärensä: ”Puhuminen on helpottanut tuskaa!”

– Se oli mielettömän kaunis tilaisuus ja varmasti Senjan mieleen. Jos hän näki tilaisuuden pilven reunalta, hän varmasti näytti äidille peukkua, Varpu kertoo.

Suru on lujittanut Samin ja Varpun suhdetta entisestään.

– Meistä on varmasti tullut läheisempiä, ja pystymme varmasti käsittelemään tulevaisuudessa muita asioita paremmin pariskuntana. Samoin ystävyyssuhteet ovat vahvistuneet, Sami kertoo. 

Lue myös: Varpu ja Sami Hintsasen edesmennyt Senja-tytär sai ikimuistoisen yllätyksen ennen kuolemaansa: Samalle lavalle JVG:n kanssa!

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!

Teksti: Petri Voutilainen
Kuvat: Matti Matikainen

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!