fbq
Uutiset
17.03.2016 16:48
Teksti | Kuvat: Seiskan toimitus
Näin kassalla haukutulle pikkupojalle kävi: onnellinen loppu!
Näin kassalla haukutulle pikkupojalle kävi: onnellinen loppu!
Uutiset
17.03.2016 16:48
Teksti | Kuvat: Seiskan toimitus

Kerroimme taannoin pikkupojasta, jota haukuttiin kaupan kassalla. Pojan äiti kirjoitti asiasta laajalle levinneen Facebook-kirjoituksen:

Tämä on viesti sinulle ja sinun kahdelle kaverillesi , ketkä olitte tänään päivällä Jumbon cubuksen kassalla. Mieheni käveli kassalle maksamaan pojilleen valitsemiaan pipoja ja minä kävelin perässä. Ehditte meidän väliin kassajonossa ja minun pieni poikani seisoi isänsä takana katsoen teitä vienosti jos ehkä huomasitte hänen kädessään olevan uuden avaruusaluksen , jonka hän oli ostanut tänään omilla rahoillaan. Sinä kavereillesi kerroit kuinka et ollut koskaan nähnyt niin rumaa lasta, kuinka hänellä oli kauheat hörökorvat ja vielä mitkä lasitkin! Tiedoksi sinulle, tämä pieni poika kuuli kaiken sanomasi! Hän tuli luokseni ja painoi päänsä pettyneenä jalkaani vasten, ymmärtämättä kuinka joku sanoo noin. Minä äitinä nielin kiukkuni ja katsoin teitä , että ymmärtäisitte kuinka loukkasitte tätä pientä kilttiä poikaa joka ei voi sille mitään , että on lähes sokea. Kaikesta huolimatta hän jaksaa huolehtia muista, olla positiivinen ja iloinen sekä kehua muita. Hän on meille kauneinta maailmassa ja hän ei ehkä ollut sitä sinulle , mutta ehkä ensikerran ymmärrät olla hiljaa! Sinä olit kaunis ja ystäväsikin olivat , mutta näiden sanojen jälkeen voin sanoa , että olitte ruminta mitä olen aikoihin nähnyt!

Kyseinen tarina levisi Makwan Amirkhanin (kuvassa) ja Arman Alizadin korviin. Makwan ilmoitti heti etsivänsä pojan käsiinsä ja vievänsä hänet lelukauppaan, missä poika saisi valita minkä lelun tahansa. Tiistaina (15.3.) se ilmeisesti onnistui. Makwan kirjoitti tuolloin Facebookissa:

Hänellä on nyt hyvä mieli, minulla on nyt hyvä mieli. Äidillä on hyvä mieli, isällä on hyvä mieli. Mörölläkin on hyvä mieli.

 

Parasta on, että kyseisen pikkupojan äiti kommentoi päivitystä:

kiitos! Tämä pieni ihminen sanoikin " äiti, tää oli paras päivä ikinä" . Piristit häntä suuresti!

 

Äiti ja kiusattu poika saivat kaiken lisäksi todellisen kehu- ja kannustusryöpyn Makwanin seuraajilta. Hienoa!

 

 

 

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »