fbq
Uutiset
04.02.2019 19:27
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: Seiskan toimitus
Matti Nykänen
Näin hyväntuulinen Matti Nykänen laukoi Seiskalle legendaariset lentävät lausahduksensa – katso nostalginen video!
Uutiset
04.02.2019 19:27
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: Seiskan toimitus

Vaikka mäkihypyn nelinkertainen olympiavoittaja Matti Nykänen on kuollut, jäävät legendaarisen mäkikotkan lentävät lauseet elämään. 

Vitsikkäitä letkautuksia on kuultu vuosikymmenien aikana Matin kappaleissa, haastatteluissa sekä mainoksissa.

Tunnetuimmat niistä ovat varmastikin: "Jokainen tsäänssi on mahdollisuus", "Elämä on laiffii", "Se on fifty-sixty" sekä "Ehkä otin, ehkä en". 

Viihdyttävät lotkautukset on myös nivottu kirjaksi. Elämä on laiffii ja muita Matti Nykäsen lentäviä lauseita julkaistiin vuonna 2006. 

Lue lisää: Ex-kihlattu Susanna Ruotsalainen järkyttyi Matti Nykäsen kuolemasta: Itkusta ei tule loppua!

Lisää mäkikotkan menehtymisestä: 

VIIME YÖNÄ MENEHTYNYT MATTI NYKÄNEN SAIRASTUI SYKSYLLÄ VAKAVASTI - "PELOTTAA HELKKARISTI"

MATTI NYKÄSEN HITTINIKKARI JUSSI NIEMI SURUN MURTAMA - KOSKETTAVA KIRJOITUS MENEHTYNEEN YSTÄVÄNSÄ MUISTOLLE: "ELI SUURELLA INTOHIMOLLA NIIN ELÄMÄN YLÄ- KUIN ALAMÄETKIN!"

JASPER PÄÄKKÖSELTÄ TUNTEITA HERÄTTÄVÄ KUVAPÄIVITYS MATTI NYKÄSESTÄ - NÄYTTELI MATTIA ELOKUVASSA: "KAIKKIEN AIKOJEN PARAS" - KUVA!

TÄMÄ JÄI MÄKIHYPPYLEGENDA MATTI NYKÄSEN VIIMEISEKSI KEIKAKSI – PYYSI HÄÄPARIN LAVALLE: ”MITALIEN KIILTO EI KOSKAAN HIMMENE”

SURU-UUTINEN KANTAUTUI LAHTEEN – KUNINGASKOTKA JANNE AHOSELTA PAINAVA PUHEENVUORO VIIME YÖNÄ EDESMENNEESTÄ MATTI NYKÄSESTÄ: ”ONHAN SE SELVÄÄ”

NÄIN LAAJASTI MATTI NYKÄSEN KUOLEMA NOTEERATTIIN ULKOMAILLA - "SUOMI HERÄSI SOKKIIN"

ITÄVALLAN MÄKIHYPPYMAAJOUKKUEEN ENTINEN PÄÄVALMENTAJA ALEXANDER POINTNER MUISTELEE EDESMENNYTTÄ MATTI NYKÄSTÄ: ”TIEDÄN, ETTÄ SINULLA OLI VAIKEA ELÄMÄ – PYSYT SYDÄMESSÄNI AINA”

FREDERIK JÄRKYTTYI YSTÄVÄNSÄ MATTI NYKÄSEN KUOLEMASTA - TAPASIVAT VASTA ÄSKETTÄIN: "KYSYIN, ETTÄ SEURAAKO SE VERENSOKERIAAN OLLENKAAN"

NÄIN SUOMALAISJULKKIKSET SUREVAT JA MUISTELEVAT MÄKIHYPPÄÄJÄLEGENDA MATTI NYKÄSTÄ - KATSO KUVAT!

FREDERIKILTÄ PYSÄYTTÄVÄ PALJASTUS VIIKOSTA MATTI NYKÄSEN KANSSA ÄSKETTÄIN KANARIALLA - YKSI ASIA MATISSA IHMETYTTI: "HÄN KUULEMMA TUNSI SEN"