Katso kuvat!

Näin hurjasti radiojuontajakaunotar Heidi Suomi on muuttunut vuosien varrella: julkaisi itsestään kuvia seksikkäänä punapäänä, vaaleassa barbie-lookissa ja kynityssä tukassa - katso kuvat!

Uutiset | 27.11.2020 11:45

Novan iltajuontaja Heidi Suomi, 45, on säväyttänyt monenmoisissa hiuskuontaloissa. Kaunotar julkaisi sosiaalisessa mediassa huikean kuvasarjan, jossa hän esittelee tyylejään ja kyselee mikä hiusmalli ja -väri sopisi hänelle parhaiten.

- Kun vanhaks elää, niin ehtii kokeilla monia eri tyylejä. Oma tyylisuosikki on mulla vieläkin epäselvä. Mikä näistä on sun mieleen? Heidi kyselee Instagram-tilillään.

Ensimmäisessä kuvassa Heidin vaaleat barbie-kutrit ovat selvästi kuvauksia varten kiharrettu kauniisti laineiksi. Toisessa kuvassa radiojuontaja hymyilee hehkuvan punaisessa tukkalookissa. Kolmannessa otoksessa sävytetyt vaaleat kiharat saavat Heidin kirkkaat silmät loistamaan.

Neljäs kuva puolestaan on rento tummempi polkkamalli. Viidennessä kuvassa Heidi on sporttinen ja seksikäs punapää. Kuudennessa kuvassa Heidi on klassinen kaunotar, josta tulee mieleen myös poliitikko Tanja Karpela. Viimeisessä kuvassa hänellä on huippumallien suosima "kynitty kana"-leikkaus, jossa silmien edessä on trendikäs ylipitkä otsatukka.

Yhtä selkeää suosikkikuvaa ei kuvakommenteista löytynyt.

Lue myös: Suosikkijuontaja Heidi Suomi kävi lähellä kuolemaa - kertoo järkyttävästä kokemuksesta Instagramissa: "Makasin sairaalavuoteella ja rukoilin..."

Lue myös: Vuosia perheestä haaveillut Heidi Suomi: Minusta tuli kolmen lapsen äitipuoli!

Kävi lähellä kuolemaa

Heidi Suomi kertoi kaksi kuukautta sitten käyneensä lähellä kuolemaa. Heidillä on laajalle levinnyt vatsakalvontulehdus, jota ei heti löydetty ja oireet olivat kovat.

- Minut leikannut gastrokirurgi kertoi myöhemmin, että vatsa oli pitänyt avata, koska vatsakalvontulehdus oli levinnyt niin laajalle. Tilani oli ollut hengenvaarallinen. Vatsan huuhtelu oli kestänyt kaksi tuntia, Heidi kirjoitti tuolloin sosiaalisessa mediassa.

Heidi joutui viiden viikon sairauslomalle, mutta on palannut jälkeen radioon.

Lue alla olevasta linkistä, mitä kaikkea Heidi kävi läpi ennen leikkaukseen pääsyä.

Suosikkijuontaja Heidi Suomi kävi lähellä kuolemaa - kertoo järkyttävästä kokemuksesta Instagramissa: "Makasin sairaalavuoteella ja rukoilin..."

Lue myös: Juontajakaunotar Heidi Suomi muuttaa avoliittoon - remontoi uutta kotiaan: Olen tapeteissa aika pro!

Teksti:Milla Leinonen
Kuvat:Seiskan arkisto ja Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!