Uutiset

Näin erikoisen tapahtumaketjun kautta Aamulypsy-tähti Juha Perälä ja Teemu Selänne ystävystyivät: ”Meni hetki, ennen kuin tunnistin, kuka langan päässä oli!”

11.04.2018 10:35

Aamulypsyn juontaja Juha Perälä, 35, käy läpi jo hääjärjestelyjä viime vuoden lopulla kihlaamansa laulajana ja mallina tunnetun Noora Alhon kanssa.

Lue myös: Oho, Aamulypsy-tähti Juha Perälä ja Noora-kihlattu löivät hääpäivänsä lukkoon – ”Haluamme perhekeskeiset häät!”

Aamulypsy-juontajien ja perheenjäsenten lisäksi Juhan ja Nooran vieraslistalla on ainakin yksi kaikkien tuntema pariskunta: Teemu ja Sirpa Selänne. Juha ja Noora lomailivat joulun ja uudenvuoden aikaan Selänteiden luona Kaliforniassa.

Lue myös: Aamulypsy-tähti Juha Perälän ja kaunis Noora-kihlatun häihin luvassa tähtiloistoa – Teemu ja Sirpa Selänne vieraslistalla: ”Heidän mielestään olen löytänyt täydellisen naisen!”

Yllättävä puhelu

Juha on tutustunut Teemuun vuosia sitten laulaja Arttu Wiskarin kautta. Hän oli viettämässä kesäpäivää helsinkiläisen ravintola Mattolaiturin terassilla, kun sai Artulta yllättävän puhelun.

– Arttu pirautti ja kyseli kuulumisia. Hän totesi kesken puhelun, että hänen ystävänsä haluaisi vaihtaa kanssani muutaman sanan. Meni hetki, ennen kuin tunnistin, kuka puhelimen toisessa päässä oli, Juha nauraa.

Sirpa ja Teemu Selänne ovat Juha Perälän ystäviä. – Juhlimme uuttavuotta yhdessä Kaliforniassa, Juha paljastaa.
Sirpa ja Teemu Selänne ovat Juha Perälän ystäviä. – Juhlimme uuttavuotta yhdessä Kaliforniassa, Juha paljastaa.

Teemu kutsui juontajan Kotkaan veneelleen.

– Olin vapaalla, joten lähdin viettämään viikonloppua Teemun ja hänen kavereidensa kanssa.

Lue myös: Sensaatiomaisen kauniit kuvat! Nyt puhuu Aamulypsy-tähti Juha Perälän kihlattu - Noora, 21, on huippujalkapalloilijan sisko: ”Ehkä on oikea aika astua esiin!”

Karaokea Teemun kanssa

Kotkan-reissun aikana selvisi, että Teemu ja tämän pojat kuuntelevat ahkerasti Aamulypsy-ohjelmaa. Ystävyys syveni viikonlopun aikana karaoken parissa.

– Innostuimme laulamaan yhdessä Neon 2:ta, ja Artun kanssa Teemu veti jo perinteeksi muodostuneen Mökkitie-kappaleen. Se oli ikimuistoinen viikonloppu, sillä Teemu osti minulle Pepsiä ja minä syötin hänelle metrilakua. Meillä on paljon yhteistä. Sen jälkeen olemme pitäneet yhteyttä, kun olen käynyt Kaliforniassa.

Juha vieraili joululomalla Teemun luona Yhdysvalloissa.
Juha vieraili joululomalla Teemun luona Yhdysvalloissa.

Lue myös: Nyt puhuu Aamulypsyn Juha Perälän satumaisen kaunis kihlattu – Nooran, 21, ensimmäinen haastattelu: ”Vauvahuhut ovat perättömiä – haluan häät ennen lapsia!”

Juha ja Noora viettivät yhteisen uuden vuoden Teemun ja Sirpan kanssa yksityisjuhlissa.

– Heidän ystäväperheellään oli kotibileet, joihin menimme yhdessä. Olihan se aluksi outoa, sillä emme tunteneet ketään muita. Ihmiset olivat kiinnostuneita siitä, mitä teen Suomessa.

Gaalasta äkkiä kotiin

Maaliskuussa pidetyssä radioalan palkitsemistilaisuudessa Radiogaalassa Juha juhli ilman kihlattuaan. Hän uskoi poistuvansa gaalasta ensimmäisten joukossa, koska ei nauti juhlimisesta eikä juo alkoholia.

– Viihdyn kotona! Näissä juhlissa on kuitenkin kiva käydä, koska kollegoiden ja työkavereiden seurassa tulee muulloin vietettyä hirvittävän vähän aikaa, Juha kertoi tuolloin.

Teksti:Petri Voutilainen
Kuvat:Seiskan arkisto ja Juha Perälän kotialbumi
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!