fbq
Uutiset
23.10.2013 13:08
Teksti: Panu Hörkkö|Kuvat: Seiskan toimitus
Näin asuvat peliyhtiö Supercellin multimiljonäärit – katso!
Näin asuvat peliyhtiö Supercellin multimiljonäärit – katso!
Uutiset
23.10.2013 13:08
Teksti: Panu Hörkkö|Kuvat: Seiskan toimitus

Peliyhtiö Supercellin kauppojen myötä noin 180 miljoonalla eurolla rikastunut yhtiön toimitusjohtaja Ilkka Paananen, 35, asuu vielä toistaiseksi varsin vaatimattomasti – ainakin valtavaan omaisuuteensa nähden.

Hän nimittäin osti Sirkku-vaimonsa, 35, kanssa pari vuotta sitten Helsingin Jätkäsaaresta 155 neliön kerrostalohuoneiston 611 400 eurolla. Ilkan ja Sirkun modernissa huoneistossa on kuusi huonetta, keittiö ja sauna.

Ikkunoista aukeaa näkymät meren yli Lauttasaareen ja Seurasaarenselälle asti. Supercellin pääkonttori sijaitsee vain kivenheiton päässä toimitusjohtajansa merellisestä kodista.

Supercell-kauppojen myötä myös noin 180 miljoonan euron omaisuuden kuitannut yhtiön luova johtaja Mikko Kodisoja on asunut vuosikausia Espoossa vaimonsa kanssa. Pariskunnan asuntona on toiminut Espoon Kaitaalla sijaitseva 82 neliön rivitaloasunto, jonka arvo on noin 320 000 euroa.

Seiskan tekemän selvityksen mukaan Mikko on kuitenkin todennäköisesti luopunut hiljattain kolmen huoneen ja keittiön kattavasta asunnostaan. Hänen tiedetään asuvan yhä Espoossa mutta on hankkinut itselleen turvakiellon, jonka ansiosta hänen nykyinen osoitteensa ei ole tiedossa.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »