Uutiset

Näin asuu Suomen rikkain Antti Herlin 3,24 miljardin omaisuudella: linna, ökytila ja penthouse – kuva!

09.04.2017 13:00

Talouslehti Forbesin mukaan Suomessa on seitsemän miljardööriä. Arvostettu talouslehti Forbes listaa joka vuosi maailman miljardöörit, ja tänä vuonna rikkaimpien listalle mahtui peräti seitsemän suomalaista. Tämän viikon Seiskassa selviää, miten kolme rikkainta heistä asuu. Listan kärjessä komeilee tuttuun tapaan hissiyritys Kone Oy:n pääomistaja Antti Herlin, 60, reilun 3,24 miljardin euron omaisuudellaan.

Suomen ökyrikkaiden kuninkaana jo vuosia paistatellut Antti myös asuu miljardöörin arvonsa mukaisesti. 

Hänellä on kaupunkikoti Helsingin Eirassa.

Herlin eira

Lisäksi Antilla on neljän miljoonan euron arvoinen kattohuoneisto aivan ydinkeskustassa, yhdessä Helsingin merkittävimmiksi kuvailluista taloista.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Mainos

Herlin Kamppi

Hänellä on myös lukuisia hulppeita tontteja ympäri Suomea. Niihin on kuulunut muun muassa 12 miljoonan euron linnatila Suitiassa.

Hänen ykköskotinsa on kuitenkin Kirkkonummella sijaitseva Thorsvikin 850 hehtaarin sukutila, missä hän viljelee maata ja kasvattaa maineikasta hereford-pihvikarjaa. 

Herlin Thorsvik
Antin ykköskoti on upea Thorsvikin kartano.

Antti on laajentanut sukunsa tilaa ostamalla lähialueita, esimerkiksi vuonna 2014 hän osti 10 kilometrin päässä Thorsvikista sijaitsevan, noin 10 miljoonaa euroa maksaneen Gunnarskullan aateliskartanon.
 

Teksti:Sami Sinokki
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!