fbq
Uutiset
03.08.2018 14:48
Teksti: Mariama Bah|Kuvat: Seiskan toimitus
touko aalto
Näin Touko Aalto päätyi homoklubille piiskaamaan takapuolta puolialasti - kommentoi kohukuvia STT:lle, kiistää päihtymyksen: "Se kuului etikettiin!"
Uutiset
03.08.2018 14:48
Teksti: Mariama Bah|Kuvat: Seiskan toimitus

Uutisoimme aikaisemmin tänään, että vihreiden puoluejohtaja Touko Aalto viihtyi eilen torstaina (2.8.) tukholmalaisella homoklubilla. Tukholmassa vietetään parhaillaan Pride-viikkoa.

Lue lisää: Ohhoh, puoluejohtaja Touko Aallosta julki rohkeita kuvia ruotsalaisella homosivustolla ja somessa: piiskasi miestä homoklubilla ja bailasi ilman paitaa Pride-juhlissa - kuvat! 

Klubilta otetut valokuvat paljastavat, että Touko viihtyi karkeloissa ilman paitaa ja näytti lätkäisevän toista miestä pepulle. Sen lisäksi hän poseerasi kahden drag-artistin rinnalla. Kuvista päätellen tunnelma on ollut katossa ja näin vahvistaa myös Touko. Hän kommentoi kohukuvia STT:lle perjantaina. 

– Olin eilen (torstaina) Ruotsin miljöpartietin (vihreiden) vieraana Tukholmassa. Pidin puheen poliittisessa keskustelutilaisuudessa, ja puolue kutsui minut Europride-tilaisuuteen. Hostit kutsuivat minut vielä Europride-tapahtuman jatkoklubille. Klubilla oli aika trooppinen ilmasto ja suurin osa ihmisistä tanssi ilman paitaa. Minuakin pyydettiin jossain vaiheessa ottamaan paita pois, se kuului vähän etikettiin. Ja jos drag-artisti tulee viereen ja pyytää kuvia, niin miksipä ei. Ei siinä sen kummempaa ole taustalla, enkä oikein tiedä, mikä tässä kohun aiheutti.

Touko sekä hänen avopuolisonsa Iris Flinkkilä ovat molemmat tasavertaisuuden puolesta puhujia. Touko kommentoikin, että hänelle ihmisoikeudet ja vähemmistöjen arvojen kunnioittaminen on kaikkein tärkein asia.  

touko ja iiris

Puoluejohtajan mielestä vähemmistöjen ihmisoikeuksia on poljettu niin valtavasti, ettei heidän juhliinsa osallistumisen pitäisi aiheuttaa harmaita hiuksia kenellekään.

Juhlatunnelmasta huolimatta Touko ei ollut kuvien ottohetkellä humaltunut. Mies kertoo juoneensa yhden oluen.

- Muistan tarkkaan kaiken, mitä on tapahtunut. Ainoa päihde siinä vaiheessa oli hyvä tunnelma. Pride-juhlien henkeen ei kuulu päihtyminen. Se että ihmiset tanssii, juhlistaa yhdenvertaisuutta ja ollessaan kutsuttuna tuollaiseen tilaisuuteen heittäytyvät tunnelmaan mukaan, jos se on jollekin ongelma, niin sitten se on, Aalto sanoi STT:lle.