Näin Talent Suomen tuomari Krista Siegfrids aikoo yhdistää työn ja perheen!

Uutiset | 17.01.2021 09:00

Laulaja Krista Siegfridsin, 35, alkuvuoteen on mahtunut suuria tunteita. Onnea perheeseen tuo marraskuussa syntynyt esikoisvauva.

– Voin vain koko ajan tuijottaa Lizzyä ja ajatella, kuinka onnekas olen, hän kertoo iloisena puhelimessa.Krista viettää osaa äitiyslomastaan Suomessa.

– Äitiys tuntuu luonnolliselta ja ihanalta. Olemme todella onnekkaita, ja hän on ollut ainakin toistaiseksi todella kiltti meille vanhemmille.

Viime viikonloppuna Krista jakoi kuitenkin myös koskettavan suru-uutisen Instagramissa kertomalla saattaneensa isoäitinsä viimeiselle matkalle.

Lue myös: Krista Siegfridsin suuri suru - laulajan rakas mummo siunattiin haudan lepoon: "Muistosi elää aina"

Hoitovuorottelua

Krista nähdään helmikuussa alkavan Talent Suomen tuomaristossa jo toista kertaa. Laulajan mielestä töiden ja perheen yhteensovittaminen toimii, kun aikataulut järjestää oikein.

– Pitää vain miettiä, mitä keikkoja otan vastaan. Minulla on hyvä tukiverkko sekä Suomessa että Hollannissa.Kykyjenetsintäkilpailun suorat lähetykset alkavat maaliskuussa, ja Kristalla on sinne jo selkeät suunnitelmat.

talent

– Mieheni voi tulla mukaan hoitamaan Lizzyä kuvauspaikan takahuoneeseen, kun minä tuomaroin kilpailijoita. Kuvio toimii myös toisinpäin. Minä paikkaan, jos miehelläni on kiireitä.

Krista ja Rutger viettävät nykyään suuren osan ajastaan Hollannissa. Suomessa vieraillessaan pariskunta asuu Helsingin keskustassa näyttävässä huoneistohotellissa.

Teksti:Henryk Björkström
Kuvat:Seiskan arkisto ja MTV
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!