Näin Sami Kapasen Satu-vaimo lepyttää ex-kiekkoilijan: "Lienee paras ylläri, jos olen… "

Uutiset | 11.01.2021 08:29

Sami, 47, ja Satu Kapanen, 34, muuttivat syksyllä Kuopion Kanavarannasta noin 40 kilometrin ajomatkan päähän keskelle korpea. Siellä komeilee Kapasten mahdottoman kokoinen hirsihuvila, jossa Seiska sai hiljattain kunnian vierailla.

Lue myös: Harvinaisen suoraselkäistä puhetta! Pehmentynyt ex-kiekkoilija Sami Kapanen myöntää rehellisesti: "Olen ollut särmikäs, temperamenttinen ja itsekeskeinen"

Rivien välistä on luettavissa, että Kapasten huushollissa on joskus käyty kiivaitakin keskusteluja. Sittemmin molemmat ovat ymmärtäneet, ettei sananvaihdon tarvitse aina päättyä selkeään yhteisymmärrykseen.

– Varsinkin minä olen oppinut tajuamaan, että keskustelut voivat loppua myös ilman kompromissia. Ymmärrän, että on eriäviä mielipiteitä ja voimme hyvin olla joistakin asioista eri mieltä. Se on ihan okei, Sami myöntää.

Lue lisää: Sami Kapanen löysi Satu-rakkaansa kanssa tasapainon: Elämä on helpompaa, kun ymmärtää sanoa, että vaimo on aina oikeassa!

Satu saattaa lepytellä Samia pellillisellä pullia, mutta Sami taitaa kahvinkeiton jalon taidon. – Vietämme usein aikaamme keittiössä keskustellen.
Satu saattaa lepytellä Samia pellillisellä pullia, mutta Sami taitaa kahvinkeiton jalon taidon. – Vietämme usein aikaamme keittiössä keskustellen.

Arjen ihanat yllätykset

Nykyään Kuopion kupeessa jyllää romantiikka. Iso osa sitä ovat pienet arjen yllätykset, joissa Sami sanoo olevansa haka.

– Tykkään tuoda kukkia ja tehdä pieniä yllätyksiä. Mielestäni on mukavampaa yllättää lahjalla silloin, kun toinen ei sitä odota, herra Kapanen huomauttaa.

Lue myös: Isänsä täydellinen vastakohta! Sami Kapaselta jäänviielä kuitti Kasperi-poikansa naisseikkailuista: "Hän tekee omat valintansa virheineen päivineen"

– Kuka vain voi muistaa merkkipäivänä, järjestää ilotulituksen ja muuta spektaakkelimaista. Se on helppo tapa, mutta se että muistaisi arjen ja kiireen keskellä tehdä jotain pientä mukavaa ja osoittaa huomioivansa toisen... Ne ovat niitä isoja juttuja.

– Samille lienee paras ylläri, jos olen leiponut hänelle jotain oikein hyvää, Satu paljastaa.

Teksti:Eetu Ampuja, Kuopio
Kuvat:Timo Korhonen
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!