fbq
Uutiset
19.10.2018 21:21
Teksti: Jasmin Määttä|Kuvat: Ari Lahti
Pilvi Hämäläinen
Näin Putous-tähti Pilvi Hämäläinen suhtautuu negatiivisiin palautteisiin: ”En ole mikään peltisydän, vaan ihminen”
Uutiset
19.10.2018 21:21
Teksti: Jasmin Määttä|Kuvat: Ari Lahti

Näyttelijä Pilvi Hämäläisen,33, kasvot ovat tulleet tutuksi Putous-sarjan myötä ja hänet nähdään sarjassa jo kolmannen kerran. 

Putouksen rinnalla näyttelijä on paiskinut elokuva- ja televisioalan töitä, jonka myötä myös julkisuus on astunut hänen elämäänsä.

Lue myös: PUTOUS-VOITTAJA PILVI HÄMÄLÄINEN JA VILLI KORTTI -TÄHDET RAJUSSA KOLARISSA! ”PAIKALLE HÄLYTETTIIN VIISI PALOAUTOA JA AMBULANSSI”

Kotipaikkakunnallaan Helsingissä näyttelijä saa olla rauhassa uteliailta katseilta, mutta muualla hänet saatetaan tunnistaa. Yleensä palautetta ei anneta kuitenkaan kasvokkain, vaan se tapahtuu internetin syövereissä. 

Hämäläisen mukaan positiivista palautetta lähetetään usein henkilökohtaisesti, mutta puolestaan negatiiviset kommentit kirjoitetaan julkisesti keskustelupalstoilla. 

-  Vaikka ei pitäisi, niin kyllä negatiiviset kommentit tuntuvat. En ole mikään peltisydän, vaan herkkä ihminen, Hämäläinen pohdiskelee. 

Lue myös: Kenestä kohujulkkiksesta Putous-tähdet tekisivät hahmon? Katso hulvaton Roope Salminen -imitaatio! 

Hämäläinen ei myöskään halua esittää julkisuudessa sitä, mitä ei ole. Sosiaalisessa mediassa näyttelijä jakaa kiiltokuvien sijaan myös niitä huonoja päiviä. 

- Mitä rehellisempi itsestäni olen, sitä vähemmän ihmisillä on lyömäaseita minua kohtaan. 

Hämäläinen haluaa vetää kuitenkin tietyn rajan yksityiselämäänsä.

- Parisuhteista ja parisuhdestatuksestani en halua puhua julkisesti. Jos annat pikkusormen, niin se vie koko käden, Hämäläinen naurahtaa. 

Putous alkaa MTV3:lla lauantaina klo 19.30.

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »